Moda Poznati

“Ćutala sam da bih sačuvala zube”: Pevačica Marina Perazić trpela nasilje u braku s Firčijem

Marina Perazić
Foto: Facebook

Pevačica Marina Perazić osamdesetih godina je bila jedna od najvećih muzičkih zvezda. Bila je jako zapažena, kao i njena veza sa Ivanom Feceom Firčijem koja je posebno zainteresovla javnost kada su se rastali.

Iz te ljubavi dobili su dve ćerke, ali od rastanka do danas oni nisu prestali negativno da pričaju jedno o drugom. Ivan je govorio da Marini nikada nije bilo dosta novca i da je sponzoruša, a Marina je govorila kako ju je on fizički maltretirao i u kuću dovodio drugu ženu.

Ivan Fece Firči
Foto: Facebook

– Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo – rekla je ona za domaću štampu.

Podsetimo kako se jednom Marina prisetila svojih početaka na muzičkoj sceni:

– Kada sam se pojavila na sceni, nisam bila svesna svoje lepote. Sve ovo je Bogom dano i ničim zasluženo. Pojavila sam se na svojoj prvoj emisiji, otpevam tu pesmu sa uzdasima i odjednom sam bila proglašena s*ks simbolom, a ja imam diplomu inženjera građevine, to je za mene na neki način bila uvreda – rekla je ona u emisiji “Magazin IN”.

Izvor: Nportal.rs

Voditeljka zapanjila javnost izjavom da žene nekada provociraju nasilje (VIDEO)

Luftika ###

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

93 Shares
Share via
Copy link