Magazin Svet

Mlada krišom začinila hranu marihuanom i svatove bacila u masovnu paranoju (VIDEO)

mlada vencanje marihuana

Američka mlada Danya Svoboda i žena zadužena za ketering na njenoj svadbi Joycelyn Bryant optužene su zbog više prestupa i preti im zatvorska kazna zbog neobičnog pristupa začinjavanju svadbenog menija.

Naime, mlada s Florideje klasični talijanski svadbeni meni odlučila malo obogatiti začinom koji ljudima ne pada često na pamet dodati – marihuanom!

Njih dve su obezbedile veću količinu marihuane, čije su ulje i maslac dodale u baš sva jela u ponudi. Naravno, pozvanim gostima ubrzo je postalo jasno da se događa nešto čudno, a svedoče da su imali lude misli, da nisu znali što se događa, da nisu kontrolisali svoje telo i da su mislili da su im prijatelji umrli, iako su bili pokraj njih.

To su sve klasični primeri paranoje, neretke nuspojave uzimanja marihuane, pogotovo one koja se u organizam unela a da to osoba nije znala.

Na konkretno pitanje jedne gošće ima li šta neobično u hrani, Svoboda je priznala da svuda ima “dosta marihuane”. K tome se i jako naljutila na goste jer nisu cenili njen neočekivani poklon njima, a jedan od neugodno iznenađenih bio je i Danyin suprug, koji uopšte nije bio upućen u celu priču.

Izvor: Klubikon

Panika u Beogradu, devojke tvrde da su im u poznatom klubu sipali drogu u piće, oglasio se vlasnik

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

672 Shares
672 Shares
Share via
Copy link