Lifestyle Moda Top 10

Mango – kolekcija jesen 2015

Septembar je sve bliži i neke već hvata panika da li će imati odgovarajuću garderobu koja će pritom biti in. Ako se pitate šta će se nositi ove jeseni, zavirite u Mango najavu jesenje kolekcije. I prigodne obuće, naravno.

BLUZA

mango-bluza

Prava jesenja svilena Mango bluza sa dugim rukavima, klasičnog kroja, sa kragnom i kopčanjem napred. Sve boje jeseni su preslikane na ovaj Mango model poput geometrijskog printa.

FARMERICE

mango-farmerice

Farmerice su komad garderobe koji uvek moramo imati u svom ormanu. Ove Mango farmerice su od tamnijeg džinsa sa detaljima od veštačke kože. Ipak, mogu da se nose i u poslovnim prilikama pošto su ravnog kroja koji podseća na klasične pantalone.

SAKO

mango-sako

Kada dođe jesen, prvo za čim posegnemo u ormanu je sako. Ovaj Mango sako je idealan za svaku priliku, kako poslovnu tako i za opuštenije prilike u vidu jaknice. U bež boji je, lako se kombinuje, sa dugmetom sa prednje strane, napravljen je od lana.

PRSLUK

mango-prsluk

Svi znamo da je jesenje vreme varljivo i nepredvidivo. Ako je sunčan dan sa oblacima, a učini vam se da će pasti kiša i zahladneti, onda će vam pamučni prsluk dobro doći. Ovaj Mango pamučni prsluk je u beloj boji, sa oker detaljima i V izrezom.

CIPELE

mango-cipele-1

Kako bi osvežili celu odevnu kombinaciju, potrebne su vam cipele sa leopard printom. Ovaj model ravnih Mango cipela je sa kosim cibzarom i gumenim đonom idealnim za jesenje vremenske (ne)prilike.

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link