Moda Srbija

Srpska manekenka završila u invalidskim kolicima i tužila milijardera na čijem imanju je doživela nesreću (FOTO)

simona-andrejic
Printscreen/Instagram/simonaandrejic

Poznata srpska manekenka Simona Andrejić koja je danas (14. avgust) napunila 28 godina pre 3 godine teško je povređena nakon pada sa zip lajna na imanju milijardera Čina Čua.

Nakon pada, lepotica je završila u invalidskim kolicima, a konstantovano je da je na nekoliko mesta polomila karlicu, te je protiv bogataša podnela višemilionsku tužbu. Par meseci je manekenka provela u kolicima, a onda se oporavila i vratila u modne vode.

simona-andrejic-2
Printscreen/Instagram/simonaandrejic

Ova zanosna plavuša provela je neko vreme u Americi, gde je sarađivala sa poznatim modnim brendovima, a 2009. godine pobedila je na takmičenju Serbian Elite Model Look International. Od tada, njena karijera je krenula vrtoglavim usponom.

Kao manekenka radila je revije za najpoznatije modne svetske brendove kao što su “Kelvin Klajn”, “Dior”, “Đanfranko Fere”, “Dolče Gabana”, “Kristijan Dior”, “Lanvin” i druge. Takođe, radila je editorijale za brojne svetske časopise, kao što su Vogue, Elle, Cosmopolitan i druge, prenosi espreso.co.rs.

simona-andrejic 3
Foto: Printscreen/Facebook

– Modeling je veoma zahtevan posao. Ukoliko želite vrhunski rezultat morate maksimalno da mu se posvetite. Svaki slobodni trenutak koristim za rad na unapređenju svojih sposobnosti na svim poljima poput učenja, treniranja, a skoro sam počela i sa časovima joge, što mi se veoma dopada.

Veliki sam ljubitelj upoznavanja novih kultura i učenja novih jezika. Pored svih obaveza trudim se da ulažem u sebe i na tom polju. Govorim engleski, ruski i usavršavam španski – rekla je u Simona svojevremeno u intervjuu za Wannabe magazin i dodala:

– Ova profesija mi omogućava da dosta putujem. Ponekad se desi da u jednoj nedelji ili danu budem u više različitih gradova i država. Najveći deo vremena provodim u Njujorku, koji je definitivno jedan od mojih omiljenih gradova – kazala je Andrejić.

Izvor: espreso.co.rs

Ko je Bojana Šarac (28), srpska manekenka koja je tragično preminula?

28 Shares
Share via
Copy link