Magazin Novi Sad

Majci deteta sa cerebralnom paralizom izgreban auto, mame Novosađanke prikupljaju novac za opravku

parkiranje
Foto: 021.rs

Novosađanku Sanju Bogdanov je jutros na parkingu sačekalo neprijatno iznenađenje. Nepoznati nesavesni vozač joj je izgrebao auto, a nije ostavio podatke ili sačekao vlasnika vozila koje je oštetio. Ona je nezaposlena mama deteta sa cerebralnom paralizom i ovo nije prvi put da joj je oštećen automobil na parkingu.

Sanja je odlučila da ovo podeli na Fejsbuk grupi Mame Novosađanke jer nije prvi put da joj neko ošteti automobil i jednostavno ode. Pored toga Sanja je automobil parkirala na mestu za osobe sa invaliditetom, majka je deteta sa cerebralnom paralizom, koja je pritom nezaposlena i nema sredstava da oštećenje popravi.

„Samo da javim osobi koja mi je izgrebala i ogulila auto na parkingu na invalidskom mestu u Maksima Gorkog naspram broja 41 da je mogla sačekati da dođem bar da napravimo neki dogovor. Ili ako vidite nečiji beli auto sa dodacima ove bordo crveme boje samo javite osobi da je izgrebao auto majci deteta sa cerebralnom paralizom koja je nezaposlena i nema tako para svaki čas za popravke limarije. Jer ovo nam se dešava već drugi put. Stvarno sam besna“, napisala je ova Novosađanka na Fejsbuk grupi.

Novosađanke su komentarisale da im se dešavaju slične stvari i da je Novi Sad prepun ovakvih vozača koji ne samo da ne umeju da upravlju vozilom već nemaju ni savesti da kada nekoga udare, sačekaju već beže sa lica mesta.

auto mame novosađanke
Foto: Facebook/ Privatna arhiva

Jedna Novosađanka je predložila da pošto je Sanja u nezavidnoj situaciji, da svako uplati kolko može kako bi prikupile novac za popravku što je naišlo na veliku podršku u komentarima.

Nadamo se da će sredstva biti prikupljena a da će se nesavesni vozač ipak javiti Sanji kada vidi ovaj tekst.

Mame Novosađanke – od Facebook grupe do udruženja

95 Shares
Share via
Copy link