Lifestyle Magazin

Voditeljka razbesnela mame: Sebi ste rađale decu i šta se žalite sad svaki dan?!

Hana Hadžiavdagić-Tabaković, jedna je od najpoznatijih bosanskih TV voditeljki i influenserki, a u regionu je poznata kao bosanska Paris Hilton. Na Instagramu je prati 539.000 ljudi, a svojim stavovima na toj popularnoj društvenoj mreži često izaziva veliku pažnju javnosti.

Ona je sada objavila na Instagram storiju poruku koju je posvetila svim mamama koje ovih dana zbog dece „kukaju“ u izolacji i izazvala bes mnogih.

Hana im je poručila da prestanu i da budu srećne što su majke!

– Znam da nisam kompetentna da govorim na tu temu jer nisam majka, ali jesam posmatrač. Primetila sam da se masovno žene žale na decu u karantinu. Te beba ovako, te starije dete onako… Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško.

Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove. Zar ne bi trebalo da uživate što provodite vreme s decom i mužem, što konačno imate vremena biti porodica?

Zahvalite Bogu što su deca živa i zdrava i prestanite da kukate! Budite srećne što imate decu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju – napisala je Hana.

Njena objava izazvala je burne reakcije, pa su usledili brojni komentari u kojima su joj poručili „da ćuti jer nema pojma kako je biti roditelj“.

Hana im nije ostala dužna.

– Pronašle se majke što se žale da im deca smetaju. Kažu da nemaju vremena ni za šta, ali imaju vremena da mene komentarišu – odgovorila je voditeljka.

Ako imaš jedno dete nemoj da pričaš kako je roditeljstvo lako

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

453 Shares
453 Shares
Share via
Copy link