Magazin Srbija

Vučić uspeo da naljuti i malog maltezera, reakcija psića je urnebesna (Video)

Vucic-maltezer-
Printscreen/Twitter/Vladimir Maksimovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gotovo planduje na malim ekranima. Njegova pojavnost na televiziji čini ga možda i svetskim rekorderom među političarima, ali je za sad zasigurno ustanovljeno da je neprikosnoveni šampion Srbije (bar u nečemu).

Posledice su takve da ne samo da ljudima izlazi iz frižidera ili da umesto svog lika u ogledalu vide predsednikov – već su svoju zabrinutost za takvu situaciju i revolt sada odlučili da iskažu i kućni ljubimci.

Jedan korisnik Tvitera podelio je reakciju svog psa, maltezera, gde se vidi kako psić leži na krevetu i gleda predsednika u još jednom televizijskom nastupu.

Urnebesna reakcija malog psa nasmejala je i oduševila mnoge, a sa njom se, moramo priznati, nije teško poistovetiti.

Gledajući direktno u ekran, dok reži i laje kao da je kuća pod opsadom agresora od kojih treba da zaštiti vlasnika i porodicu psić prosto mami osmeh sa lica. Posle nekoliko sekundi, on iznenadno i skače sa kreveta, te se zatrčava direktno na “Vučića”.

U svakodnevnici punoj neizvesnosti smeh i dobro raspoloženje nam je preko potrebno.

Međutim, ako je predsednik konačno uspeo da naljuti i maltezera, šta bi mu tek druge, “opasnije” rase imale poručiti. Prava je šteta što ne mogu da govore iako je ovaj pas svoje mišljenje i stav o predsedniku savršeno jasno i artikulisano izneo.

U tome leži još jedan od razloga zašto su psi neverovatna bića. Njihova sposobnost da primećuju i reaguju na fizičke znakove ljudi poput ljudskog govora, govora tela ili energije pruža im mogućnost da osete da li su „dobri“ ili „loši“.

– Eto…čak i kuca zna šta treba da se radi – prokomentarisao je jedan korisnik a drugi je upitao gde može da se kupi televizor bez Aleksandra Vučića.

I zaista, izgleda da je ovim predsednikov lik na televizijskim ekranima i definitivno dosadio svim živim bićima.

Dirljiva reakcija 3 psa koji su pomislili da im je vlasnica mrtva

358 Shares
358 Shares
Share via
Copy link