Magazin

Idu kolima Mali, Mona i Drobnjak, vozi ih Vučić – društvo je super, a zezanje je strava

luda vožnja
Printscreen

Idu kolima Siniša Mali, Toma Mona i Zoran Drobnjak, a vozi ih Vučić Aleksandar.

Nije vic, već objava na društvenim mrežama ministra finansija Malog koji se pohvalio super društvom na putu ka selu Dobić kod Šapca.

Pohvalio se ministar dobrom atmosferom u kolima predsednika, a možemo i sami zaključiti koliko su spokojni i koliko se dobro zezaju. Oni već žive najavljeno zlatno doba, ne obaziru se mnogo na sve češće proteste i najave generalnih štrajkova.

Reče Mali da se i zapevalo u kolima dok Miško vozi, sluša se radio Karolina jer je vožnja ’lagana i fina’.

Roud trip u režiji starih ortaka koji su uzeli auto, nabacili osmehe na lica i krenuli na put obilaska privatnog poseda zvanog Srbija, gde uskoro niko osim članova partije neće živeti.

Poskupljenje goriva očigledno našim Topalovićima ne predstavlja problem, jer narod plaća ceh, pa im sa te strane hvala što su se odrekli udobnosti nekoliko limuzina i što se kao i mi, golaći u krntijama starim u proseku 17 godina, kotrljaju sva četvorica o istom trošku.

Započela je rasprava u jednom trenutku, kažu insajderi, da li predsednik može da vozi dva kilometra zatvorenih očiju. Navodno je Toma Mona tvrdio da je svojim očima gledao Vučića kako sa povezom na oba oka kruzira auto-putevima koje je Drobnjak lično asfaltirao sredstvima iz budžeta Siniše Malog.

Kako ostali putnici, odnosno građani Srbije koji putuju na liniji Pakao – Dno, nisu verovali Tomi na reč, predsednik je naglo zaustavio auto, svezao povez sam bez ičije pomoći i zatim dokazao da je najbolji vozač u modernoj istoriji Srbije.

Toma Mona, ministar Praziluković, psuje radnike i dežurnog referenta za iživljavanje Zorana Drobnjaka

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

513 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
513 Shares
Copy link