Magazin Srbija

Majka ubijene direktorke: On je bio ljubomoran čak i na bolesnog sina, a smetalo mu je što zarađuje više od njega

Predrag Gnjidić (53) je jutros iz ljubomore ubio svoju suprugu Brankicu i njenog ljubavnika. On ih je usmrtio pištoljem u osnovnoj školi u Erdeviku, s obzirom na to da su dvoje nesrećnika tamo bili na radnom mestu. Olgica je bila direktorka škole, a njen ljubavnik vozač.

U ispovesti za Blic, Branislavina majka Olgica otkrila je prirodu odnosa svoje ćerke i muža nasilnika.

– „Ne puštaj me mama, ubiće me“, te reči moje ćerke nikada neću zaboraviti – rekla je Olgica na početku ispovesti.

Nesrećna žena kroz suze je ispričala da je Branislavu u sredu do njene kuće u Erdeviku iz Šida dovezao stariji sin (22) jer se žestoko posvađala s mužem Predragom.

– Njegovo maltretiranje svih u porodici traje već duže vreme, a sve je počelo kada su mlađem unuku (16) utvrdili da boluje od šećerne bolesti. Predrag je postao patološki ljubomoran na sve. I na sinove i na Branislavu. Psihički ih je maltretirao i govorio kako posvećuju svu pažnju sinu i da je on zapostavljen – priča ova nesrećna žena koja živi na svega nekoliko stotina metara od mesta stravičnog zločina.

Kako kaže Predrag i Branislava su se svađali i oko novca.

– Isticao je kako ima veću platu od Branislave i da bez njega ne bi mogla porodica da opstane. Sve je kulminiralo pre dve godine kada je Branislava postala direktorka škole i dobila veću platu od njega. Od tada nije prestao sa psihičkim maltretiranjem – kaže ona i dodaje da je njena ćerka, iako je bila udata, započela vezu sa Bojićem, inače školskim vozačem.

– Branislava je u školi upoznala Miroslava i upustila se sa njim u vezu, valjda tražeći izlaz. Međutim, vidite kakva se desila tragedija. Ovakvo nešto se ne pamti u Erdeviku i okolini – priča za „Blic“ Olgica skrhana bolom.

Ona ističe da je Branislava nameravala da ostane kod nje, ali da je Predrag insistirao da mu se vrati.

Kako je „Blic“ ranije objavio, Predrag je samo dan pre zločina bio kod nje i molio je da se pomire, međutim ona je to odbila.

– Zvao je telefonom, slao poruke i juče je bio i govorio joj: „Mila moja, vrati se, oprostiću ti sve, promeniću se…“ Branislava mu je samo rekla da to nije on, da nikada nije tako “medenio“. On je hteo da je povede kući i tada mi je rekla: “Ne puštaj me mama, ubiće me!“ Bilo mi je dosta svega i nisam mogla više to da gledam pa sam rekla Peđi: „Dosta je sada. Branislava ostaje ovde, pa se čujte za nedelju – dve kada malo ohladite glave pa se lepo dogovorite“ – kaže ona i dodaje da je Predrag nakon toga otišao kući, ali da ju je potom ponovo zvao i molio da mu se vrati.

– Rekao je i da je išao kod doktora da traži nešto da mu da za smirenje ali da nije smeo da uzme jer bi mu to ušlo u lekarski karton, a to ne sme zato što je bio lovočuvar u Moroviću. Branislava nije pristala da mu se vrati i otišla je na posao, a on je izgleda odmah krenuo iz Šida za Erdevik i ubio ih je oboje – kaže kroz suze nesrećna žena.

Predrag i Branislava imaju dva sina.

– Ne znam šta ću sada bez moje Branislave. Ne znam ni šta će deca. Moramo biti jaki, barem ja zbog unuka – hrabro kaže Olgica.

Izvor: Blic

Zbog ljubomore ubio direktorku škole i njenog vozača

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

77 Shares
Share via
Copy link