Magazin

Maja Gojković uživa u kafiću u Novom Sadu

Maja Gojković u kafiću - korona
Foto: Twitter/Milan04653078

Društvenim mrežama juče je počela da se deli fotografija na kojoj Maja Gojković u društvu Roberta Čobana sedi u bašti  poznatog novosadskog restorana.

Fotografiju je podelio jedan Twitter korisnik, tvrdeći da je fotografija njegova, autentična.

Mnogi su kritikovali ovakvo ponašanje predsednice Skupštine Srbije, jer se od nje, kao istaknutog predstavnika vlasti, očekuje da prva svojim primerom pokaže da se pridržava svega onoga što apeluju poslednjih dana – izolacija, ne izlaziti napolje bez preke potrebe, odlaziti samo do prodavnice i apoteke.

Bilo je i onih koji su izrazili sumnju u autentičnost i aktuelnost fotografije.

Momak koji je prvi objavio fotografio tvrdi da je fotografiju napravio juče.

– Ja sam običan građanin Srbije. Nemam potrebu da bilo šta lažiram. Samo neću da dozvolim da me neko za*ebava. Mogao sam i da prodam ovu fotku, vidiš nisam. Ali ako se svi borimo protiv nekog nevidljivog, onda oni moraju to prvi da poštuju. Ovo se desilo danas (21.032020.) – napisao je Milan.

Milan Twitter odgovor - Maja Gojković
Foto: Twitter/Screenshot

Ekipa Luftike kontaktirala je Roberta Čobana da potvrdi ili demantuje ove navode.

– Fotografija je nastala prošlog vikenda pre uvođenja vanrednog stanja. Radimo ceo dan na Call centru Color Media Communications-a i nemamo mnogo vremena za kafu. – izjavio je Čoban za Luftiku.

Prva žrtva korona virusa u Srbiji, još strožije mere i zabrane

Ana Marković

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

224 Shares
224 Shares
Share via
Copy link