Magazin Svet

Mađarski gradonačelnik (78) oženio 60 godina mlađu devojku

andras-sabo
Foto: Kunhegyes Council/Facebook

Stanovnici centralnomađarskog sela imali su priliku da vide čudan prizor u subotu – njihov gradonačelnik oženio se 60 godina mlađom devojkom.

Andraš Sabo se prošle subote oženio 18-godišnjom devojkom. Zanimljivo je da mlada mlada već ima dete od 4 godine.

Zatrudnela je sa muškarcem od tridesetak godina kada je imala samo 13 godina. Meštani su bili podeljeni po pitanju venčanja.

Neki su rekli da je 18-godišnja žena i dalje mlada devojka. Drugi su verovali da ljubav nema granica i prihvatali su da su gradonačelnik i mlada majka zaljubljeni.

Mladoženja Andraš Sabo je za mađarski tabloid rekao da je njihova tajna međusobno razumevanje. Delili su zajedničke stavove o mnogim stvarima i odlučili su da se ne trude oko razlike u godinama.

Gradonačelnik, podržan od strane Orbanovog vladajućeg Fidesa na izborima za lokalnu samoupravu 2019. godine, priznao je da je prestar za svoju suprugu.

Međutim, bili su zaljubljeni jedno u drugo. On misli da će pred njima biti nekoliko dobrih godina. Mnogi su podržali neobično venčanje, dok su drugi rekli da to nije dobra ideja – prisetio se gradonačelnik.

„Mi čak i ne govorimo o starosnoj razlici. Imamo veliko poštovanje jedni prema drugima. Nikada se nismo svađali, i mislim da je sve u redu, i biće u redu sve dok nemamo drugih problema“, otkrio je Sabo.

Orbanov poslanik sa 25 golih muškaraca i ekstazijem u rancu na briselskoj gej žurci

Izvor: DAILYNEWSHUNGARY 

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

57 Shares
Share via
Copy link