Svet Vesti

Maca „upala“ na pres konferenciju Brazila, PR reprezentacije je tresnuo o pod (VIDEO)

Maca Brazil konferencija
Foto: Profimedia

Bliži se prvi meč četvrtfinala Svetskog prvenstva između Brazila i Hrvatske, koji „Karioke“ čekaju dosta samouverene, jer igraju zaista fantastično, posebno nakon što su u prethodnoj utakmici prosto pregazili reprezentaciju Južne Koreje.

Na pitanja novinara odgovarali su superstar Reala Vinisius Žunior i portparol brazilske reprezentacije, koji su se pojavili u izuzetno dobrom raspoloženju, nasmejani i samouvereni.

Međutim, odjednom se na konferenciji pojavio nezvan gost – prelepa tigrasta maca, koja je legla na sto i opušteno slušala o planovima Brazila za predstojeću utakmicu, što je i Vinisijusu razvuklo osmeh na lice.

Međutim isto nije mislio i portparol koji je sedeo pored njega. Iako je izgledalo da želi samo da pomazi životinju, prevario ju je – zgrabio ju je za krzno i grubo bacio na pod!

I sam Vinisijus je bio šokiran, što se videlo po njegovom izrazu lica, koji se odjednom „smračio“, a nastalo je i komešanje u sali, pa je portparol pokušao da se opravda sleganjem ramena, kao da je sve uradio po „protokolu“.

Jadna maca u trenutku nije znala šta ju je snašlo, a ovakav njegov potez izazvao je i zgražavanje korisnika društvenih mreža, koji su zahtevali da se ovakav grub odnos prema životinjama na neki način sankcioniše.

Maca se posle nekog vremena smirila na podu i nastavila da sluša Vinisijusovo izlaganje o pripremama koreografije za proslavu gola, ali je ovaj potez brazilskog portparola svakako na kratko poljuljao dobru atmosferu.

Maca Brazil Konferencija 2
Foto: Profimedia

Ukoliko ste sujeverni, zna se da mace donose dobru sreću, pa nije dobro da se na ovakav način odnosite prema njima, a čak i ako nije bila crna i nije im prešla put, videćemo da li će ovakav potez uticati na sreću nadmoćnih „Karioka“ u duelu sa „Vatrenima“.

A potrparolu neka je na čast – ako se prema ljudima odnosi kao prema životinjama, teško njegovim prijateljima…

Marokanski fudbaler prolazak u četvrtfinale proslavio na tribinama sa mamom čistačicom (FOTO)

72 Shares
Share via
Copy link