Magazin

Luksuz kakav se ne pamti: Ženi se sin najbogatijeg Indijca sa bogatom naslednicom, dres-kod na 9 strana, pevaće Rijana

indijska-svadba

Potiču iz prebogatih porodica u Indiji. Anant Ambani i Radhika Merčant zvanično će reči “da” u julu, ali svadbu najavljuju gala proslavom, zakazanom za ovaj vikend.

Detalji su više od ekstravagancija – od hrane koja će se služiti do dres-koda koji je gostima poslat na devet strana. Ne sumnjamo u ljubav mladenaca, a već se komentariše da je njihova priča primer da “para na paru ide”.

Za slavlje na imanju njegovih roditelja u Jamnagaru unajmili su 21 kuvara, biće 1.000 gostiju. Među zvanicama su Bil Gejts, Hilari Klinton i Mark Zakeberg koji su bili na venčanju mladoženjine sestre 2018. godine.

Buduća nevesta ima 29 godina i ćerka je milijardera irija Virena Merčanta, koji je izvršni direktor privatne medicinske kompanije Encore Healthcare.

Anant Amabani (28) je najmlađi sin Mukeša Ambanija, najbogatijeg čoveka u Indiji i generalnog direktora Reliance Industries, kompanije koja ostvaruje prihod od 110 milijardi dolara.

Dres-kod na devet strana i luksuz za pamćenje

Na pozivnicima za proslavu pre venčanja napisano je sledeće: “Sa srcima punim radosti i uzbuđenja, pozivamo vas na proslavu Anant i Radhike u našem domu u Jamnagaru.

Radujemo se što ste sa nama da podelimo našu sreću, ljubav i smeh i stvorimo uspomene koje ćemo zauvek čuvati” .

Times piše da će na slavlju pevati Rijana zajedno sa muzičarom iz Indije po imenu Diljit Dosanjh. Na venčanju sestre budućeg mladoženje pevala je Bijonse i to za honorar od šest miliona dolara, piše Blic Žena.

Gosti su dobili detaljan dres – kod shodno brojnim aktivnostima zakazanim za vikend. Putovaće se avionima i trajektima – i rečeno je gostima da postoji ograničenje od tri kofera po paru.

indijska-svadba-2

U petak će biti priređen koktel, a onda će se gosti odvesti u centar za brigu o životinjama Reliance, koji se prostire na 650 hektara i udomljuje više od 2.000 životinja. Ovaj centar je u vlasništvu budućeg mladoženje. Zvanicama je preporučeno da ponesu udobne cipele za “šetnju divljinom”.

Biće zatim priređeno veče romantike, a zatim i zabava za koju je potrebna “ležerna šik odeća”. Na završnom događaju od gostiju se očekuje da nose tradicionalnu odeću.

“National News” piše da će svih 1.000 gostiju imati pristup uslugama pranja odeće tokom vikenda. Na raspolaganju će imati i usluge krojača, šminkera i frizera.

“Želimo da maksimalno uživate u svakom trenutku i stvorite lepe uspomene koje traju ceo život”, ističe se na pozivnicama.

Na jelovniku hiljade specijaliteta

Prema pisanju The Times of India, kuvari koji rade u luksuznom hotelu Jardin pripremili su više od 2.500 jela koja obuhvataju japansku, meksičku i tajlandsku kuhinju.

Gosti će moći da biraju između 75 opcija za doručak i još 225 i 275 opcija za ručak i večeru.

U ponudi će biti i 85 keterin opcija za tradicionalni ponoćni obrok koji traje od ponoći do četiri sata, ujutru. Nijedna stvaka na jelovniku neće se ponavljati tokom celog vikenda.

Romska svadba u srcu Beča – mlada obučena u zlato i novčanice, a na stolu ukrašeno prase

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link