Magazin Vojvodina

3 vile Vojvodine oduzimaju dah – cena, prava sitnica (VIDEO)

Vila, Subotica

Čim se pomenu luksuzne vile vredne i po nekoliko miliona evra, odmah se pomisli na elitna beogradska naselja poput Vračara, Dedinja i Senjaka što je i opravdano ali ne i sasvim tačno. Naime, u ovom tekstu donosimo tri prelepe a mnogi bi rekli i precenjene vile koje čekaju svoje kupce u Vojvodini.

Dudova šuma Subotica-300.000 evra

U prvom slučaju, reč je o luksuznoj nekretnini poput dvorca u francuskom seoskom stilu od 290 kvadrata, koja se nalazi u Dudovoj šumi u Subotici.

Oko dvorca je ogroman vrt s popločanim kutkom za sedenje, sve ograde su od kovanog gvožđa a ona koja okružuje imanje viša je od tri metra.

I unutrašnjost podseća na francuski dvorac, pogotovo kuhinja i luksuznije od dva kupatila.

Vila inače ima četiri sobe, plus sobu-garderober, podno grejanje, više terasa, tavan od 80 kvadrata, zastakljenu senicu (gazebo) za prijeme i doček gostiju…

Dvorac se prodaje za 300.000 evra, odnosno 1.034 evra po kvadratu.

Vila Blejka Karingtona na njivi u Futogu

Druga kuća koja na Jutjubu privlači veliku pažnju jeste luksuzna vila usred njive u Futogu kojoj raskoši ne manjka ni spolja, ni iznutra…

Ima solarne panele, podno grejanje, ogroman vrt…

 

 

Najskuplja kuća van Beograda

Najskuplja kuća u Srbiji a da nije u Beogradu ili na jednoj od planina, verovatno se nalazi u selu Sutjeska kod Sečnja, u blizini Zrenjanina….gde se prodaje po ceni od četiri  miliona evra.

Vlasnica kuće živi u Rumuniji a evo šta kažu meštani za njenu „karingtonku“…

Izvor: Kurir.rs

Elena Karić pokazala luksuznu vilu u kojoj obavlja svoje spiritualne rituale (FOTO)

12 Shares
Share via
Copy link