Magazin

Luka sa zlatiborskog sela stigao u TV studio i izazvao delirijum, telefon mu blokiran od bračnih ponuda

luka-crepuljarevic
Foto: Instagram/lukacrepuljarevic

Luka Crepuljarević se iz modernog centra preselio u selo Semegnjevo na Zlatiboru i odlučio je svoj život da gradi na svojoj dedovini. Zalaže se za zdrav način života i želi da iskoristi sve blagodeti koje mu priroda pruža.

Potpuno neobičajno za jednog mladog čoveka, pogotovo za devojke koje su navikle na gradski život. Luka je napravio pravu pometnju poslednjih dana, nakon gostovanja na Prva TV, zovu ga i hvale i pevači i glumci, a tu su i bračne ponude.

– Ja smatram da nije problem u selu, već je to od pojedinca do pojedinca. Mnogo ljudi ima koji su oženjeni, a žive i rade na selu. Dosta je do samog čoveka. Ako ja devojkama uspem da se prilagodim i one meni, zalažem se da nađemo zajednički jezik i u tome ću uspeti – rekao je Luka.

Može se reći da je Luka uspeo u svom cilju, da promoviše zdrav način života i razmišljanje, da promoviše današnjem društvu kako treba da živi jedan čovek na selu.

Luka je u emisiji na Prvoj otkrio da mu je čak telefon blokirao od silnih poruka devojaka.

Kako kaže, dobijao je upite i pitanja vezane za izdavanje soba, kao i da li dolazi često u Beograd. Naravno, bilo je i onih koji ne shvataju njegov način života.

– Bilo je onih koji me ne razumeju, ali mnogo više onih koji podržavaju moju odluku da kao mlad čovek ostanem na selu i nastavim se baviti poljoprivredom. Sada sam obogatio moj stočni fond. Srećan sam čovek jer radim ono što volim i živim u svom selu. Taj mir niko i ništa ne može da nadomesti – rekao je Luka za RINU.

Luka (19) čuva dedovinu i sam održava imanje: “Sledeći bitan cilj je da se oženim” (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link