Magazin

Lozničanka je imala hitnu situaciju tokom policijskog časa, a odgovor policije oborio je s nogu

Jedna žena iz Loznice objavila je na svom Tviter profilu jednu nesvakidašnju priču, koja se poput šumskog požara raširila po Srbiji.

Bilo je napeto, mesto radnje – Loznica, vreme je policijskog časa. Ozbiljna je situacija – deca čekaju. U odsudnom prazničnom trenutku majka pravi kardinalnu grešku!

Prenosimo vam njenu priču sa Tvitera:

“Jedna lepa priča nastala za vreme današnjeg policijskog časa. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500m od kuće da pozajmim od drugarice”, počinje dogodovštinu korisnica pod nadimkom Inkriminisana.

Policija je situaciju shvatila krajnje ozbiljno. Sugrađanka se našla u nesvakidašnjoj nevolji.

“Posle obostranog zacenjivanja od smeha, mog ubeđivanja da veći problem od ovog mog trenutno ne postoji, da četvoro dece čeka tortu za Uskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dve opcije”, priča majka.

Opcije su joj saopštene mirno. Jedna je bila da sačeka da sve prođe, druga da sačeka nju.

“I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donela mi jaja za tortu”, oduševljeno je napisala tviterašica.

“Blic” je uspeo da pronađe policajku koja je pomogla svojoj sugrađanki i posle inicijalnog dobročinstva ponovo smo prijatno iznenađeni njenom skromnošću.

“Jeste, to sam bila ja. Ali, ne bih volela da se moje ime pominje u javnosti, samo sam htela da pomognem. Jeste lepa priča, ali moj posao je da pomognem, a posao je posao. Nisam to uradila za pažnju”, potvrdila nam je žena i istakla da ona sama nikada ne bi pomenula to što je uradila. Naprosto – sve je njoj to u okviru službe.

Radost i iznenađenje kada se policajka pojavila na vratima sa obećanim jajima u rukama kasnije tog popodneva, možemo samo da zamislimo.

Tople praznične priče poput ove nam zasigurno ulivaju nadu u ljude oko nas u ovim nesigurnim vremenima. Treba se podsetiti da nismo sami i da treba da vodimo računa o sebi i o drugima. Mali gest pažnje i dobre volje nekome može ulepšati dan.

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
95 Shares
Share via
Copy link