Magazin

Lopov pokušao da ukrade telefon MMA lepotici, pa završio u Hitnoj praznih ruku i naduvenog lica

mma collage
MMA junkie / Viana

Jedan muškarac je pokušao da ukrade telefon od devojke ne znajući da je reč o Polijani Vian, aktivnoj MMA takmičarki. Međutim, ne samo da je nesrećnik otišao praznih ruku, već je za uspomenu dobio i nekoliko snažnih udaraca koja su bila dovoljna da mu promene lični opis.

Ceo slučaj desio se još 2019. godine u Brazilu, a Viana je svoju priču tada ispričala za „MMA junkie„.

Kako je Viana opisala slučaj, ona je čekala Uber ispred zgrade u kojoj živi, u naselju u zapadnoj zoni Rio de Žaneira, kada joj je prišao nepoznati muškarac. Viana veruje da se prišunjao jer kada je primetila njegovu prisutnost, već je bio prilično blizu.

„Kada je video da sam ga videla, seo je pored mene“, rekla je Viana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polyana Viana ♡ (@polyanaviana)

– Pitao me je koliko je sati, ja sam mu odgovorila, i videla sam da neće otići. Zato sam već pomakla svoj mobilni telefon uz svoj struk. A onda je rekao: ‘Daj mi telefon. Ne pokušavaj da reaguješ jer sam naoružan.’ Tada je stavio ruku preko (pištolja). Bio je zaista blizu mene. Tako da sam pomislila, ‘Ako je to pištolj, neće imati vremena da ga izvuče.’ Brzo sam ustala, zadala mu dva udarca i udarila ga nogom. Pao je, a onda sam ga uhvatila u ‘kragnu’ otpozadi. Zatim sam ga postavila na isto mesto na kome smo sedeli pre i rekla: ‘Sada ćemo čekati policiju’ – ispričala je Viana.

Kasnije će Viana saznati da pištolj zapravo uopšte nije bio pištolj. Bio je to isečak u obliku pištolja napravljen od kartonskog papira. Ipak, Viana nije mogla da zna da li je napadač ipak poseduje neko oružje.

ufc-polyana-viana-mugger-fake-gun
Foto: Polyana Viana

Viana je bila sama, ali je tražila pomoć prolaznika da pozovu policiju kada je čovek bio savladan. Rekla je da je držala njegovu ruku u njoj vrlo poznatom zahvatu dok nije došla policija koja je unesrećenog napadača odvela u hitnu pomoć gde su se lekari pozabavili njegovim povredama. Nakon toga, otišli su svi skupa u policijsku stanicu kako bi sastavili izveštaj i potpisali izjave.

Viana kaže da je i ranije bila svesna da je kraj u kojem živi opasan, zbog čega izbegava da luta sama. Ali pretpostavila je da će, s obzirom da je direktno ispred ulaza zgrade, biti bezbedna.

ufc-polyana-viana-mugger-1
FotoPolyana Viana

Kako god, uprkos stravičnom iskustvu, Viana je ostala smirena.

„Bila sam dobro“, rekla je Viana.

„Bila sam dobro jer on nije ništa napravio nakon toga. Budući da sam ga brzo udarila, mislim da se uplašio i nije dalje reagovao. Rekao mi je da ga pustim i pravdajući se da je samo pitao koliko je sati. odgovorila sam mu ‘đavola si pitao za vreme ‘, jer sam bila jako ljuta. Rekla sam mu da ga neću pustiti i da ću zvati policiju.“

„Rekao je ‘onda zovi policiju’, jer se bojao da ću ga još više pretući.“

Clipboard13
Foto: Polyana Viana

Nakon što je napustila policijsku stanicu, Viana kaže da se jednostavno vratila kući i skuvala večeru. U nedelju je rekla kako je malo boli ruka, ali da nije ništa ozbiljno, i da je inače nepovređena.

Ispostavilo se da to nije prvi put da je ova lepa i snažna devojka imala jedno ovakvo iskustvo. Iako nije bila opljačkana u Riju, gde živi već nekoliko godina, to se dogodilo dok je živela u Belemu. Tada su joj prišla dvojica muškaraca na motoru. Jedan je vozio, dok je drugi navalio na nju.

„Slomio mi je kišobran i pokušao da mi ukrade telefon“, rekla je Viana o događaju u Belemu.

„Rekla sam mu da mu ga neću dati. Pokušao je da mi ga otme iz ruke, udarila sam ga u lice, a on se uplašio. Tada sam se i ja uplašila. Ne znam je li to bilo zato što su bila dvojica. Tako da sam se uplašila, ali mislim da se on više uplašio nego ja, pa je skočio na motor i otišao.“

Prema podacima na internetu, Viana je do sada imala 18 borbi od čega čak 13 pobeda.

Njen debi u UFC-u bio je u februaru 2018. godine.

„On je smrad, uzeo je novac da izgubi!“: Srpski MMA borac izneo teške optužbe na račun kolege

11 Shares
Share via
Copy link