Horoskop Ljubavni horoskop

Veliki ljubavni horoskop za avgust 2019: Ovan neodoljiv, Rak u dilemi, Devica oprezna

ljubavni-horoskop-avgust

Strast, romantika i želja za flertovanjem, ali i za dramatičnim reakcijama koje su glasne i često preterane – deo su našeg svakodnevnog života. S druge strane, žudnja za pustolovinom, rizik i potreba da budemo u centru pažnje, da nam se dive i da nas slušaju, vodi nas pravo u nevolje, u nezgodne, u besmislene i komične situacije, piše tarot-horoskop.com.

S Marsom i Venerom u Devici bićemo motivisaniji i ulagaćemo više truda i energije u odnose s drugima i s voljenom osobom.

Pod uticajem Lava sada možemo očekivati konkretne činjenice, strast i reči pune ljubavi i dela koja to dokazuju, kroz rešavanje svakodnevnih poslova i obaveza.

Odnosi će postati bliskiji i bolji. U ovom periodu stvari postaju jasnije, lakše se pronalaze slabe tačke u odnosima s drugima, bez obzira na njihovu prirodu.

OVAN

Avgust 2019. godine mogao bi da bude mesec koji ćete pamtiti kada se radi o ljubavi. Savetujemo da iskoristite energiju mladog Meseca (31. jula) i da donesete odluku o smeru kojim želite da se vaš ljubavni život odvija.

Razmislite o načinu na koji iskazujete ljubav prema voljenoj osobi? Želite li možda da ponovo osvojite nečije srce?

Mlad Mesec aktivira vašu 5. kuću, a to je kuća ljubavi, zabave i kreativnosti. I ovog meseca vaša je 5. kuća prepuna planetama: Merkur (od 11. do 29. avgusta), Mars (do 18. avgusta), Venera (do 21. avgusta) i Sunce (do 23. avgusta).

Ako ste slobodni, ljubavni život okupiraće vam misli sve vreme. Spremni ste za zabavu! Kreativni, optimistični i društveni – bićete neodoljivi.

Imate potrebu da budete u centru pažnje, pa malo pripazite kako ne biste preterali. Nemojte stvari uzimati zdravo za gotovo.

Bilo da ste slobodni ili u braku, obratite pažnju na potrebe voljene osobe i razmislite šta tačno želite. U ovom periodu možete popraviti odnos s voljenom osobom, a ako ste slobodni, mogli bi da uđete u novu vezu.

Merkur kreće direktnim hodom 1. avgusta 2019. godine i donosi vam novu priliku da razjasnite nesporazume.

Nakon 21. avgusta situacija se smiruje i ulazite u analitičku i racionalnu fazu ili ćete odjednom imati dosta obaveza koje donosi život u dvoje.

BIK

Avgust 2019. godine nije nužno period velikih osvajanja ili velikih ljubavnih događaja, iako je nakon 18. avgusta moguće da se pokrenu ljubavne igrice i da se dogodi ono o čemu ste sanjarili.

Iskoristite energiju planeta, saberite se i otpustite prošlost i misli o bivšoj ljubavi.

Povoljan je period za porodični život ili za stvaranje nove porodice. Ako ste u stabilnoj vezi, mogli bi ste se odlučiti za zajednički život ili zajedničku investiciju koja će vam omogućiti da zajedno uživate.

Podjednako dobro osećaće se i Bikovi u braku koji bi mogli da se odluče za renoviranje i uređenje svog životnog prostora.

Ako planirate prinovu, u ovom periodu lakše ćete razgovarati o tome i zajedničkim budućim planovima i obavezama.

Sve više planeta ulazi u vašu 5. kuću (ljubav), što znači da su veći izgledi za one koji su slobodni da nađu pravog partnera.

U vašu 5. kuću Mars ulazi 18. avgusta, slede ga Venera (21. avgusta), Sunce (23. avgusta) i Merkur (29. avgusta).

To je najbolji period za pokazivanje pažnje i izražavanje osećanja. Voljena osoba uzvratiće konkretnim dokazom njene ljubavi prema vama.

BLIZANCI

Zadovoljstvo, otvorenost prema voljenoj osobi i želja da poradite na vašem odnosu polako se vraćaju u vaš život i ispunjavaju vas optimizmom i verom u budućnost.

Jupiter, Velika Sreća, kreće direktnim hodom 11. avgusta 2019. godine, u kući veza i braka Blizanaca, a tom kućom i vlada.

Merkur, vladar Blizanaca, takođe se kreće direktnim hodom tokom avgusta. Nesuglasice iz prošlosti sada se mogu razrešiti.

Merkur i Jupiter prave trigon između 20. i 22. avgusta. To su povoljni dani za one koji traže nekog posebnog, ali ako razmišljaju o ozbiljnoj vezi, a ne o avanturi.

Oni koji razmišljaju o avanturi neće stići dalje od flertova i vrućih razgovora. Od 18. avgusta puno planeta ulazi u 4. kuću Blizanaca (porodica, koreni, dom).

Prvi dolazi Mars, zatim Venera (21. avgusta), Sunce (23. avgusta) i Merkur (29. avgusta).

U ovakvim okolnostima oni koji nisu u braku ozbiljnije će razmišljati o ulasku u brak, o zajedničkom životu i stvaranju porodice.

Onima koji su u braku savetujemo da više vremena provode s članovima porodice i da se više posvete porodičnim obavezama.

RAK

Merkur, planeta komunikacije, kreće direktnim hodom 1. avgusta 2019. godine. To je prilika za vas da raščistite dosta starih nesporazuma i problema.

Od 18. avgustase vaša 3. kuća (komunikacije) polako popunjava planetama. To je povoljno vreme za rasprave, dijalog i razmenu ideja.

Novac i dalje može biti osetljiva tema, ali nemojte biti tvrdoglavi ili sebični. Ako već neko vreme postoje sukobi, sada se takva situacija može promeniti zahvaljujući konstruktivnim razgovorima koji donose i bolje razumevanje.

Razmislite o tome koliko vam vaša veza vredi, vredi li nastaviti dalje ili je vreme da razmotrite druge mogućnosti za vas.

Ako ste u neslužbenoj vezi, suočićete se s istim pitanjima i razmišljaćete o tome koliko ulazak u brak može da promeni vaš život.

Slobodni Rakovi biće poprilično nerealni tokom avgusta 2019. godine i sanjariće o idealnoj vezi, o damama u nevolji i vitezovima u sjajnim oklopima.

Savetujemo vam da date priliku osobi koja vas privlači i da se potrudite da upoznate bolje tu osobu.

Takva hrabrost može biti nagrađena i možda otkrijete da je ta osoba upravo onakva o kakvoj sanjate.

Mesečni horoskop za avgust 2019. godine

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

184 Shares
184 Shares
Share via
Copy link