Magazin Poznati

Ljubavna priča Slobode i Vojina prava je filmska: „Upoznali smo se na snimanju, a on se narednog dana oženio“

sloboda i vojin
Foto: Printscreen

Za njih dvoje kažu da su jedan od najskladnijih parova na našoj sceni. Glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković upoznali su se na snimanju, bili najpre prijatelji, a između njih se, nakon Vojinovog kraha braka sa novinarkom Natašom Milovanović, rodila ljubav, piše Nova.rs.

– Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili, rekla je Sloboda jednom prilikom.

Sloboda i Vojin su se venčali 12. maja 2008. godine u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.

Kumovali su im Nikola Đuričko i Nataša Ninković, a i Vojin je svojevremeno pričao o ljubavi sa koleginicom.

– Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo „Zonu Zamfirovu“, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala, rekao je Vojin.

Ćetković je od svoje supruge stariji 10 godina, a kako kažu, ta razlika samo im je pomogla da im odnos bude još čvršći.

– Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, a kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno, priznala je Boba.

– Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu, dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju, dodala je glumica.

U braku su dobili bliznakinje Veru i Milu, koje su postale centar njihovog sveta.

– Nastojim da ih vaspitavam onako kako su Vojina njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu, druga je stvar, ali jako to želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe, pa je samim tim mnogo toga drugačije. U malim mestima sve je “ušuškanije”, dok je u Beogradu daleko surovije, ali one su ovde rođene, ovo je njihov grad. Srećom, one su stamene devojčice. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam se će biti blag prema njima, ispričala je Sloboda.

– Ljudima je zabavno da posmatraju naš život. Štošta im je neshvatljivo, jer retko koji glumački par opstaje, ili uopšte dvoje ljudi iz javnog života. Stalno ste pod pritiskom, stalno vas neko posmatra, ocenjuje, priča o vama…, zaključila je glumica.

Izvor: Nova.rs

„Ne jedu meso, vegani su, a nose Luj Viton koji sigurno nije od kupusa“: Sloboda Mićalović iskreno o novim trendovima

32 Shares
Share via
Copy link