Magazin Svet

‘Pala’ na lepuškastog internet šarmera, rasplet prevare ne viđa se ni na filmu (FOTO)

ema
Foto: Facebook

Emma Perrier (35) iz Richmonda u jugozapadnom Londonu ludo se zaljubila u muškarca po imenu Ronaldo ‘Ronnie’ Scicluna kojeg je upoznala preko jedne internet stranice. Njih dvoje počeli su se dopisivati krajem 2015. godine, on joj je slao svoje fotografije te joj se svakoga dana sve više sviđao.

Na fotografijama je izgledao savršeno, no nikada se nije hteo preko video poziva čuti s Emmom govoreći joj kako je to za tinejdžere te su se redovno čuli samo preko telefona. Ronnie je imao talijanske krvi, a živeo je takođe u Engleskoj, u West Midlandsu, udaljenom 200-tinjak kilometara od Londona.

Kada god bi se hteli videti Ronnie nikada nije mogao jer je stalno zbog posla bio na putu, a slobodno vreme provodio je kod roditelja u Španiji.

– Znam da zvuči ludo, ali zaljubila sam se u njega. Poslao mi je više od 300 fotografija, čuli smo se nekoliko puta dnevno, a između toga smo se dopisivali. Znao je sve o mom životu, moja razmišljanja i osećanja – rekla je Emma. Ona nije imala previše prijatelja, a najbliža je bila sa sestrom blizankom koja je živela u Francuskoj pa niko nije niti mogao posumnjati da se radi o prevari.

No, tek kada je dobila novi posao hostese jednog talijanskog restorana, kolege su je pitale zašto se nikada nije videla sa svojim dečkom. Jedna ju je koleginica upozorila kako je moguće da nije osoba kojom se predstavlja.

Nakon šest meseci ‘veze’, porodica joj je takođe savetovala da prekine kontakte s njim jer očito nešto nije u redu, a tada je i Emma postala sumnjičava. Počela je istraživati i preko jedne mobilne aplikacije otkrila je kako je muškarac s fotografija turski glumac i model Adam Güzel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by adam GÜZEL (@adamguzel)

Istraživala je njegove profile na društvenim mrežama i shvatila da je njen online dečko ukrao fotografije od turskog lepotana. Kada je Emma Ronnieja upitala zna li šta o Adamu Güzelu, Ronnie je rekao kako je to on, no opet se nije hteo čuti s njom preko video poziva.

Emma je nastavila istraživati i kada joj je jednom Ronnie poslao fotografiju jedne ribe iz akvarijuma u kojem je bio, na stranici TripAdvisor je otkrila da je reč o Alanu Stanleyju, 55-godišnjaku koji čak ni ne liči na Adama Güzela. Emma je tada prekinula sve kontakte s njim, no turskom glumcu je odlučila javiti kako mu je jedan muškarac krade fotografije i na stranicama za upoznavanje se predstavlja kao on.

Njih dvoje su se nakon toga čuli preko video poziva, a Emma nije mogla verovati da napokon vidi muškarca u čije se fotografije zaljubila. No, tu nije kraj. Emma i Adam su ostali u kontaktu te su dogovorili da će se upoznati pošto je Adam živeo u Manchesteru gde je studirao glumu.

Čim su se videli između njih se rodila ljubav, a par je, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, i danas u vezi.

– Znao sam da mi kradu fotografije u Turskoj, no kada mi se Emma javila nisam mogao verovati da se to događa i u Engleskoj. Pomislio sam ‘zašto ja’, no hvala Bogu da se tako završilo jer sam upoznao Emmu i zaljubio se – ispričao je Adam.

Izvor: Večernji

Najpotresnija ljubavna priča koju Vojvodina pamti: Laza i Lenka

35 Shares
Share via
Copy link