Lifestyle Magazin

Ova priča je još jedan dokaz da je ljubav brata i sestre najveća na svetu

Jedan doktor je na društvenim mrežama objaviou post koji je izazvao lavinu emocija, i još jednom potvrdio da je ljubav između brata i sestre jedna od najvećih.

– Danas sam operisao jednu devojčicu. Bila joj je potrebna 0- krvna grupa, koju nismo imali, pa smo zamolili njenog brata, koji je odgovarajući donor, da je da. Objasnio sam mu da je stvar života ili smrti. Neko vreme sedeo je u tišini, a onda se pozdravio sa svojim roditeljima. Nisam o tome razmišljao sve dok mu nismo uzeli krv, a onda je rekao: “I, kad ću umreti?” Mislio je da daje svoj život za njen. Na sreću, oboje će biti dobro.

Mnogi dovode u pitanje istinitost ove veoma dirljive priče, iz više razloga – zvuči toliko divno da je gotovo nemoguće da je istinita, većina nas kreće od sebe i pita se da li bi ikada uradio nešto što zahteva da (mislimo da) se odričemo svog života, a treći problem je to što procedura u bolnici nije baš takva, jer, između ostalog, donor mora da ima najmanje 16 godina (iako ovde nije precizirano koliko dečak ima).

Svakako, ukoliko ste se bar na trenutak naježili kada ste čitali ove redove i setili se da pozovete svoje najbliže da im kažete da ih volite – vredelo je.

Sigurno niste znali da je čuvena pevačica Bjelogrlićeva sestra

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

128 Shares
128 Shares
Share via
Copy link