Magazin

Bila je pop ikona 80-tih i zvezda „Dinastije“, opijati i depresija su je razorili, sada ovako izgleda (FOTO)

linda-evans
Foto: Printscreen/Youtube

Mnoge generacije nekada su pratile popularnu seriju “Dinastija” i čekali su svaku novu epozidu sa nestrpljenjem. Jedna od najlepših žena i glumica tog vremena bila je i Linda Evans koja je tumačila lik Kristl Karington. Glumici je ova serija donela neverovatnu popularnost i mnogobrojne nagrade.

Linda je postala pop ikona osamdesetih godina zajedno sa glumicom Džoan Kolin, a i dan danas mnogi pamte njenu sofisticiranu lepotu i dobrotu verne Kristl.

Glumica je osvojila svet svojim neverovatnim plavim očima, a svi su bili oduševljeni kako je glumica lepo starila, ipak sve se to promenilo 2017. godine kada je isplivao snimak njenog hapšenja.

Linda, koja je godinama imala probleme sa zavisnošću od lekova protiv bolova, uhapšena je 2014. godine zbog prebrze vožnje pod dejstvom opijata, kada je na zadnjem sedištu njenog džipa pronađena gomila pilula.

Tada je nastao i sporan snimak na kome ona nema ni gram šminke i pod vidnim je uticajem nekih supstanci , ali je vešto skrivan naredne tri godine.

Glumica je godinama patila od neopisivih bolova u leđima, koji su bili toliki da je na momente pomišljala da oduzme sebi život. To ju je nateralo na neumerenu upotrebu medicinskih sredstava.

linda-evans-2
Foto: Printscreen/Youtube

Pored tih fizičkih bolova, ona je godinama patila i od depresije, a kasnije se zbog terapija i agresivnog lečenja problema sa leđima suočila sa gubitkom kose, zbog čega je morala da nosi periku.

Inače, Linda je pretrpela udarce i na emotivnom planu – iza nje su dva razvoda.

Prvi muž Džon Derek ju je ostavio zbog 30 godina mlađe ljubavnice, a razvela se i od drugog supruga Stena Hermana.

Imala je i burnu jednogodišnju vezu sa muzičarem Janijem, koji ju je podsticao da se podvrgne estetskim operacijama.

Bila je najlepša Srpkinja, nudili joj ogroman novac za intimne odnose, a danas je neprepoznatljiva (FOTO)

Share via
Copy link