Novi Sad

Lidl otvorio 5. radnju u Novom Sadu na Limanu, a mi smo proverili šta sve ima u ponudi

Lidl
Foto: Luftika

Zbog velikog interesovanja Novosađana otvorena je peta Lidl prodavnica u Novom Sadu, u Ulici Iva Andrića 16.

Nova prodavnica na Limanu se prostire na 1.400 kvadratnih metara, sa garažom u prizemlju. Građani će pored redovnog asortimana uživati u sezonskim aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirasnih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom.

Ljubaznost zaposlenih, brze kase i preko 100 parking mesta, neke su od prednosti koje Lidl nudi Novosađanima i na novoj lokaciji kako bi kupovinu učinio ugodnom i prijatnom.

– Lidl nudi najbolji odnos cene i kvaliteta kroz redovne i akcijske ponude, kao i dodatne povoljnosti za korisnike Lidl Plus aplikacije i programa lojalnosti. Kao i uvek, na svakom našem otvaranju imamo nove akcije. Tako su sada banane na akciji i neki artikli iz redovnog asortimana koji se mogu kupiti po izuzetno povoljnim cenama tokom ova četiri dana koliko traje period akcija – rekla je za Luftiku Dunja Malešević, regionalni rukovodilac prodaje kompanije Lidl.

Lidl
Foto: Luftika

 

Zatekli smo veliku gužvu danas na otvaranju. Limanci su zadovoljni što imaju sada Lidl u blizini a i žele da iskoriste akcijske cene određenih proizvoda, pre svega banana koje staju 89,99 dinara za kilogram.

Cena sveže piletine po kilogramu je 179.99 dinara, dok je cena jogurta od 1,5 kg 89.99 dinara. Ukusnu čoko donat krofnu možete kupiti za svega 35 dinara. Nijedna utakmica se ne može zamisliti bez omiljenog muškog pića piva koje u Lidlu možete kupiti za 35 dinara.

Ukusna mlečna čokolada od 100 g staje 44,99 dinara. A cena kačkavalja krstaša od 750 grama je 399.99 dinara.

– Ja obožavam Lidl. Sve je i kvalitetno i jeftinije. Volim da kupujem voće i povrće u Lidlu. Ali kupujem i suhomesnate proizvode – rekla nam Jadranka.

Mirjana kaže da je Lidl uvek njen prvi izbor i da je jako zadovoljna ponudom kada su u pitanju stvari za kuću, ali i igračke za decu.

– Kupujem uvek u Lidlu i jako mi znači što smo i mi Limanci dobili jedan Lidl. Volim sve proizvode, ne bih ništa posebno izdvajala – rekao je Dragan za naš portal.

Ima i naših sugrađana koji su izašli sa posla da ne bi propustili otvaranje Lidla.

-Porodično volimo sve Lidlove proizvode ali izdvajamo mleko, mlečne proizvode i sladolede. Bila sam na otvaranju svakog objekta Lidla u Novom Sadu, pa nisam smela ni ovo otvaranje da propustim, naročito jer mi je tu u komšiluku, pa sam morala da izađem ranije sa posla  – kroz smeh nam je rekla naša sugrađanka Milica.

– Bez testenine i piva za supruga ne izlazim iz Lidla – dodaje Jovana.

Ono po čemu je Lidl još prepoznatljiv su svakako ukusna peciva.

Lidl
Foto: Luftika

 

– Od kada smo probali peciva iz Lidla ona su postala obavezna na našoj trpezi, naročito nedeljom kada smo svi kod kuće. Takođe, deca imaju omiljene slatkiše i grickalice bez kojih se iz Lidla ne izlazi – kaže Irena.

Lidl
Foto: Luftika

 

U susret uskršnjim praznicima, “Lidl” privremeno uvodi slatki Favorina asortiman, gde se u ponudi, između ostalog, mogu naći uskršnji kolač sa čokoladnim punjenjem, mešavina uskršnjih žele figura, kao i čokoladna jaja.

Lidl
Foto: Luftika

 

Tog dana Lidl je spasao mog muža 

Irena Bjelić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

324 Shares
324 Shares
Share via
Copy link