Horoskop Mesečni horoskop

Lav, mesečni horoskop za juli 2017. godine

Ljubav

Ako ste u vezi:

Primetićete kako je vaš partner povučen i neraspoložen, pa ćete se potruditi da saznate o čemu se radi. U prvu ruku ćete posumnjati da nešto krije od vas jer će vam biti teško da izvučete od njega zašto je zabrinut. nemojte ga previše pritiskati jer ćete tako pogoršati vaš odnos. Partner će vam se poveriti i shvatićete da nije problem u vašoj vezi.

Vaša podrška i spremnost da se nađete pri ruci partneru, značiće mu mnogo i pokazaće vam zahvalnost. Vaš odnos će tako ući u bolju fazu gde ćete imati više bliskosti i više razgovora. To će vam pomoći da postignete naopredak u ostvarenju zajedničkih ciljeva. Potrudite se da imate više izlazaka, zabave i zajedničkih trenutaka jer vam je to neophodno za sklad.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas više osoba u isto vreme i pokušaćete da paralelno udvarate tim osobama. Lako vam se može dogoditi da tako uđete i u nešto nalik na paralalnu vezu. U početku će vam to delovati interesantno i uzbudljivo ali ćete ubrzo shvatiti da ne možete da sedite na dve stolice jer rizikujete da vam se obe izmaknu. Doći će trenutak kada ćete morati da se odlučite sa kojom ćete osobom biti u vezi. Ako budete odugovlačili, možete proći neslavno. Budite odlučni.

Nešto starijimLavovima će se u životu pojaviti osoba sa kojom su imali nešto na emotivnom polju u prošlosti. biće zainteresovani da pokušaju ponovo. Koristilo bi vam da dobro razmislite pre nego što napravite prvi korak.

Na sledećoj strani

Zdravstvene prognoze za jul 2017…

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

64 Shares
Share via
Copy link