Horoskop Mesečni horoskop

Lav, mesečni horoskop za juli 2017. godine

Pružiće vam se prilika da upoznate nove ljude sa kojima biste mogli započeti plodnu saradnju. Ova poznanstva vam dolaze kroz učestvovanje u grupnom radu i kroz članstvo u društvenim organizacijama. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere prolazi od 5. jula pa sve do kraja meseca kroz vaše polje saradnika.Donosi vam priliku da poboljšate svoje poslovne veze i kontakte i da uz pomoć tih poznanstava ostvarite napredak u ostvarivanju poslovnih ali i ličnih ciljeva. Umećete da nastupite srdačno, što će naići na dobar prijem. Pridobićete svojim nastupom nekolicinu osoba koje bi mogle da se pokažu kao izuzetno dobri saradnici tamo gde su vam potrebni. Uspeh ćete postizati u oblastima tehnologija, posebno informacionih, u ugostiteljstvu, radu sa mladim osobama i tamo gde je potrebno da pokažete svoje rukovodeće i organizacione sposobnosti. Izbegavajte da se previše eksponirate, već se dokazujte više delima, a manje rečima. Čuvajte se ulaska u rizike, kako poslovne tako i finansijske jer biste tu mogli da se nađete u problemu, posebno oko 17. jula.

Dobitke ćete ostvarivati zahvaljujući svojoj uverljivosti pred drugima. Ako se bavite bilo kojim vidom trgovine ili radite kao prodavac, ovo će doći di posebnog izražaja. Umećete da ostvarite više od planiranog prometa zahvaljujući svojoj sposobnost da se istaknete kao osoba. Veće dobitke ćete biti u prilici da ostvarite 14. jula i to će vam omogućiti da pokrenete jedan novi poslovni projekat ili da proširite svoj posao i usluge. Vaš saldo na računu će biti relativno stabilan tokom jula, sa tendencijom poboljšanja i uvećanja, pa se potrudite da to održavate i nastavite u tom pravcu. Čuvajte se da vas neko ne izradi tako što će vam ponuditi laku zaradu. Zapamtite da je u tom slučaju reč o prevari.

Nezaposleni Lavovi će biti dovoljno samouvereni i odlučni da ne propuste dobru priliku. Naći ćete načina da se izborite za novo radno mesto.

Na sledećoj strani

Ljubavne prognoze za jul 2017…

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

64 Shares
Share via
Copy link