Koronavirus Magazin

Za one koji još nisu odustali od letovanja: Kušadasi za samo 143€! Put i 8 noćenja sa doručkom

Kušadasi

Ako još uvek ne možete da prebolite to što ovog leta niste otišli na more, ne očajavajte. Turistička agencija Sabra izašla je sa toliko primamljivom i povoljnom ponudom, da postoji realna šansa da se do kraja septembra okupate na turskom primorju, uživate u predivnim hotelima, turističkim atrakcijama i nadaleko poznatoj usluzi turskih domaćina.

Kraj septembra, period poznat i kao miholjsko leto, jedan je od najlepših perioda za letovanje u Turskoj. Pored povoljnih vremenskih prilika, u ovom periodu nema ni prevelike gužve, a ni graje, jer porodica sa školskom decom u ovom periodu nema mnogo, pa tako možete uživati u miru i punom komforu pravog i okrepljujućeg odmora.

Obrišite prašinu s kofera i pronađite kupaći! Trebaće vam!

Kušadasi – 8 noćenja s doručkom + prevoz za samo 143€ po osobi

Kušadasi, ili u prevodu “Ostrvo ptica”, nije ostrvo, već primorski gradić na Egejskom moru, u Turskoj. Za vrlo kratko vreme on je postao jedna od najrazvijenijih i najpoznatijih turističkih destinacija na Egeju.

Kušadasi ima sve – istorijski šmek, prožet kosmopolitskom atmosferom, jedinsvenu arhitekturu, bogatu turističku i trgovinsku ponudu, stare znamenite tvrđave i zgrade, ali i neke od najmodernijih hotela na svetu. Akvaparkovi? Noćni život? Ma sve je tu i to u retkom sjaju i obimu!

A plaže? E to je tek ono najbolje. Kušadasi ima čak 7 predivnih peščanih plaža od kojih su najpoznatije “Long bič”, “Lejdis bič”, “Kustur bič” i “Pamucak bič”, koje posebno privlače turiste.

Agencija Sabra vas ovog miholjskog leta vodi baš tamo i to po, bez preterivanja, neverovatnim cenama.

Jedinstvena ponuda se odnosi na period od 27. septembra do 5. oktobra. Možete birati da li ćete ići sopstvenim prevozom ili organizovanim, autobuskim.

Najpovoljnija ponuda iznosi 73 evra po osobi, za 8 noćenja sa doručkom u hotelu, ali sa sopstvenim prevozom. Ako izaberete agencijski prevoz autobusom, ovo zadovoljstvo na Egeju će vas koštati svega 143 evra. U cenu su uračunati i svi transferi do hotela.

Deca putuju po posebnom cenovniku. Pa tako klinci do 7 godina ne plaćaju hotelske usluge, već samo mesto u autobusu (55 evra) i to ukoliko birate organizovan prevoz. Ako idete sopstvenim, deca do 7 godina letuju potpuno besplatno!

U ponudi su tri hotela, kao i mnoštvo interesantnih izleta, krstarenja, obilazaka. Sve detalje i cene pogledajte OVDE.

Sarimsakli – Polupansion, 8 noćenja u hotelu + prevoz 221€ po osobi

Sarimsakli

Sarimskali je destinacija koja demantuje one oštre kritičare sa stavom da Turska nema lepe plaže! Jedna od najlepših plaža na celom Egejskom moru nalazi se baš u Sarimsakliju.

Da je upravo ovaj period godine idealan za letovanje na ovoj destinaciji, potvrđuje klima koja vlada u tom delu Turske i geografski položaj.

Sarimskali se nalazi nadomak grčkog ostrva Lezbos, južnije od Halkidikija i olimpske regije. Leta su ovde duga i topla, a more je u ovom periodu sigurno toplije nego u junu.

Ovo tursko letovalište osvojiće vas svojim šarmom, predivnim šetalištem sa najlepšim pogledom na zalaske sunca. Kafića, restorana, noćnih klubova ne manjka. Mesto je vrlo živo i vibrira mladalačkom, vrcavom energijom.

Od Beograda je udaljeno oko 1,100 km.

Sabra vas 26. septembra vodi baš tamo. Tada je polazak organizovanim prevozom autobusom. U ponudi je jedan hotel sa tri zvezdice, a usluga je polupansion. Doručak i večera su vam obezbeđeni. 

Cena po osobi, za osam dana noćenja i obezbeđen prevoz iznosi 221€ po osobi.

Povoljno, zar ne?

Ako planirate da na ovaj put povedete više prijatelja ili veću porodicu, možda će vam se više isplatiti sopstveni prevoz. U tom slučaju, cena ovog aranžmana će vas koštati svega 151€ po osobi.

I povoljnostima ovde nije kraj.

Deca do 6 godina letuju potpuno besplatno u slučaju sopstvenog prevoza, dok za autobuski prevoz ona plaćaju samo 55 evra.

Deca od 6 do 12 godina hotelsku uslugu za 8 noćenja plaćaju svega 70 evra (sopstveni prevoz) ili 125 evra ako putuju organizovanim autobuskim prevozom.

Plaćanje možete izvršiti uplatom u celosti ili na rate, čekove, kreditne kartice. SVe detalje o ovoj sjajnoj ponudi pogledajte OVDE. I javite nam se po povratku, da čujemo utiske.

Treba li vam korona test za Tursku?

Ne! Za letovanje u Turskoj ne treba vam nijedan test na koronu.

Nakon što je otvoren tranzitni prolaz kroz Bugarsku, do Kušadasija i Sarimsaklija, najpoznatijih turskih destinacija, može se stići i autobusom, što je, kao što vidimo, stvorilo odlične uslove za povoljno i kvalitetno letovanje.

Što se tiče korona pravila u samim hotelima, na ulicama i plažama, u Turskoj su maske obavezne u hotelu, ali ne i na plaži. Na ulazu u hotele, butike, restorane vrši se provera telesne temperature, a sredstava za dezinfekciju ne manjka i praktično se nalaze na svakom koraku.

Na sve nedoumice i dodatna pitanja u vezi sa letovanjem u Turskoj, informacije će vam rado dati ljubazno osoblje agencije Sabra Travel, vlasnika ove, verovatno najpovoljnije, ponude za bezbrižno letovanje na Srbima omiljenom Egejskom moru!

U ovih 5 omiljenih srpskih destinacija za letovanje neće biti obavezno testiranje na koronu

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

195 Shares
195 Shares
Share via
Copy link