Magazin Poznati

Lepu Brenu je spasao Titov lični lekar: „Nikada više nisam pevala 31 dan zaredom“

lepa-brena
Printscreen/YouTube/Lepa Brena

Nije nepoznanica da je u jeku svoje karijere Lepa Brena nastupala maltene svaki dan, a ponekad i dva puta dnevno. Ona i „Slatki greh“ punili su sve dvorane širom Jugoslavije, a ni u ostalim zemljama nisu bili manje popularni.

Brena je sa svojim bendom 1987. godine uspela da u Beogradu održi čak 31 uzastopni koncert. Iako je Dom sindikata bio pun do poslednjeg mesta, ovo više nije želela da ponavlja.

– Htela sam da odem na Zlatibor da se odmorim i relaksiram i probudila sam se sa ogromnim herpesom, ali moram pre svega toga da vam ispričam jednu anegdotu iz tog perioda. Najbolji menadžer svih vremena, Raka Đokić i ja smo smislili nešto. Iv Montan i Silvi Vartan su držali koncert u Parizu svaki dan i mi smo se takmičili sa njima, ali to niko nije znao. Oni su držali prvo 15 koncerata, a mi održimo 16. Na kraju su oni održali 30, a mi 31, da to zabeležimo.

I sledeći dan sam se probudila i imala sam herpes od nosa do grudne kosti. U to vreme sam otišla kod Titovog doktora koji je inače njemu lično pravio vakcine kada je putovao u Afriku, gde moraš da se vakcinišeš protiv raznih bolesti. Kada je video koliko sam bolesna obećao je da će mi pomoći – počela je priču Brena, a potom otkrila koje se čudo dogodilo nakon njegovog leka.

Nakon ovoga je naučila lekciju.

– Kada sam dobila tu njegovu vakcinu i preparat nikada više u životu nisam imala herpes, ali isto tako nikada više u životu neću pevati trideset i jedan dan zaredom – ispričala je Brena.

Izvor: Nova

Brena je influenserka kakvu želimo, a njeni fazoni s ananasom u čarapama čisti art (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link