Srbija Vesti

Lečić prošao poligraf: „Lečić može samo da leči, nikako da truje i siluje“ (VIDEO)

Glumac i političar Branislav Lečić dao je izjavu u svojstvu građanina povodom optužbi da je silovao mlađu koleginicu Danijelu Štajnfeld. On se sinoć, nakon sedam i po sati provedenih u policiji, obratio partijskim kolegama na Tviteru rekavši da je prošao poligrafsko testiranje.

On je naveo da se više neće obraćati medijima povom celog slučaja i zamolio je da ga ubuduće ne kontaktiraju, a zahvalio se ljudima koji su mu pružili podršku.

– Samo za moje partijske drugove koji suostali uz mene i za sve one ljude koji su ostali uz mene jer znaju da Lečić može samo da leči, a nikako ne može da truje i da siluje. Znajte da sam sedam i po sati davao izjavu, da je sve prošlo profesionalno i da sam poligraf prošao – rekao je vidno umoran Lečić u pomalo zastrašujućem video obraćanju.

Kakvi će biti naredni koraci policije i Tužilaštva za sada nije poznato. Prethodnih dana javnost je većinski već osudila Lečića na osnovu optužbi, a ništa bolje nisu prošle ni njegove kolege koje su se usprotivile javnom progonu.

Nekoliko glumaca potpisalo je peticiju da se Lečić ukloni iz glumačke podele u predstavama u kojima igra. Svi se, valjda, nadaju da će se istina utvrditi i da će ukoliko je zaista kriv, Branislav Lečić i odgovarati za zločin. Ukoliko se pak dokaže da je glumica Danijela Štajnfeld lažno optužila svog starijeg kolegu, veliko je pitanje na koji način će se kolege koje su unapred osudile Branislava postaviti u tom slučaju.

Lečić objavio celu prepisku sa Hristinom Stojiljković, tvrdi da je ona namerno obrisala ove poruke (FOTO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

278 Shares
278 Shares
Share via
Copy link