Magazin Vesti

Lečić objavio celu prepisku sa Hristinom Stojiljković, tvrdi da je ona namerno obrisala ove poruke (FOTO)

Branislav Lečić danas daje iskaz u Tužilaštvu povodom optužbi za silovanje glumice Danijele Štajnfeld. Pre nekoliko dana novinarka Hristina Stojiljković objavila je njihovu prepisku na društvenim mrežama.

Ona je postavila fotografiju snimljenog ekrana svog telefona na kojima se vide poruke koje joj je glumac Branislav Lečić slao i koje su bile povod da se on u medijima već okarakteriše kao seksualni manijak, predator i uhoditelj. U međuvremenu brojne kolege okrenule su leđa optuženom glumcu odbivši da u pozorištu sarađuju sa njim.

On se danas, pre odlaska u nadležno Tužilaštvo oglasio rekavši da je Hristina namerno obrisala celu prepisku kako bi javnost stekla, kako navodi glumac, pogrešan utisak o njegovoj ličnosti.

Prepiska koju je Lečić postavio na Tviteru, a Blic preneo, izgleda ovako.

Branislav Lečić: Hristina, ne mogu da ti odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima i pamet i erotiku, a to je retka kombinacija. I večeras sam delom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lepo. Pozdrav.

Hristina Stojiljković: Jako sam polaskana ako je tako. A večeras je bilo… Maestralno.

Na osnovu Lečićevih fotografija prepiska je nastavljena na ovaj način.

prepiska lečić hristina 1
Printscreen
prepiska lečić hristina 2
Printscreen

Na sudu je da donese odluku o istini u slučaju Lečić-Štajnfeld. Poražavajuće je što je javnost, a naročito novinarska profesija, dobila priliku da javno presuđuje na osnovu ličnih utisaka i neproverenih informacija koje se pojavljuju na društvenim mrežama.

Nacionalna SOS linija za žene žrtve nasilja
0800-222-003

Isplivale Lečićeve poruke, naporan k’o Jutka, a nije ni mnogo pismeniji od njega

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link