Beograd Magazin

Srbin „osvojio sedmicu“ na Lotou, skakao od sreće i pola minuta živeo kao milioner (VIDEO)

lazni milioner

Snimak navodnog novopečenog Loto milionera iz Beograda obišao je društvene mreže u Srbiji. Jedni su u neverici gledali kako štiklira jedan po jedan broj sa ćerkinog „dobitnog tiketa“ i slavi sa porodicom, a drugi su odmah znali da je po sredi surova šala.

Naime, njegova ćerka, tiktokerka Tara Ristić, proslavila se snimajući šale koje priređuje svojoj porodici i ovog puta je došla na ideju koja je prevazišla sve dosadašnje nameštaljke.

Ona je, ovog puta u saradnji sa mamom, koja je i sama često žrtva podvala, ocu podmetnula navodno „dobitni tiket“, i star snimak izvlačenja, kako bi čovek pomislio da su osvojili preko 1,5 miliona evra.

U prvim kadrovima vidi se Tara koja prati Loto izvlačenje, a potom poziva oca da je zameni. Međutim, kada su „dobitni“ brojevi krenuli da se nižu, čovek je u neverici posmatrao listić i dozivao ženu da posvedoči trenutku.

Potom se ponovo pojavila Tara, baš kada je izvučena sedmica i vidi se kako se porodica raduje i grli, sve do jednog momenta.

@tararistic4

Ono kad mama i ja odlučimo da tata postane milioner na pila minuta, kad već nije mogao za 66 godina😅🫶🏽 #fyp #foryou #xyzbca #prank #loto #tiktokbalkan #family

♬ original sound – Tara Ristic

Ideja da Tarin otac postane milioner makar i na pola minuta, kao i trenutak u kojem je shvatio da je sve nameštaljka zabavio je korisnike društvenih mreža, ali počeli su da se nižu sažaljivi komentari.

„Mene bi srce izdalo“, „Mnogo mi je žao ovog čoveka“, „Koliko se razočarao kada je shvatio da nije pobedio“, „Jadan“, pisali su korisnici, dok drugi priznaju da su se dobro nasmejali.

Izvor: Blic

Irena je jedina poznata loto milionerka u Srbiji, završila u zatvoru, razvela se i posvađala sa celom familijom

19 Shares
Share via
Copy link