Srbija

Ruskinja upozorava, lažna dadilja hara Beogradom: „Ne primajte je u svoj dom“

dadilja prevara
Foto: Printscreen

Društvenim mrežama počelo je da se širi upozorenje ruske stendap komičarke Tatjane Šćukine, ali i drugih Rusa koji su veoma zabrinuti.

Naime, kako tvrdi ruska glumica, u Beograd se skoro doselila Svetlana B. iz Rusije, koja je u rodnoj zemlji navodno već poznata kao prevarant, a Tatjana navodi da je i ona između ostalog bila žrtva obmane.

Kako je rekla, Svetlana je njenu porodicu opljačkala i emotivno je obmanjivala cele tri godine. Glumica tvrdi da je Bogačeva sada stigla u Beograd i pokušava da se zaposli kao dadilja, te apeluje na građane da je u svoj dom ne primaju, piše Telegraf.rs.

– Dakle, gospodo i dame. Svetlana je pronađena u Srbiji. Pokušala je da se zaposli kao dadilja male dece u jednoj porodici. Da vas podsetim, ova žena je opljačkala mene i moju porodicu, lažirala rak i emotivno me obmanjivala tri godine – napisala je Tanja.

Tatjana je svojim pratiocima napomenula da upozore svoje prijatelje iz Srbije i kažu im da budu oprezni.

– Neću ti ništa zaboraviti – poručila je ona Svetlani.

Sa druge strane, u grupi na Telegramu koja okuplja Ruse u Srbiji, roditelji su počeli da razmenjuju poruke o Svetlani i šire dalja upozorenja koja potvrđuju Tanjine navode da pomenuta žena traži posao dadilje.

– Shvatite ovu informaciju veoma ozbiljno! Svetlana je u Beogradu i pokušava da se zaposli kao dadilja. Postoje svi dokazi da je to ona. Identifikovali smo je jer je već obišla najmanje tri porodice – piše u jednom upozorenju.

Kako dalje navode, Svetlana je navodno već uspela da prevari jednu porodicu rekavši da je opljačkana kako bi dobila novac za taksi.

– Juče je ova osoba pokušala da se zaposli kod mene, u Beogradu je. Budite pažljivi. Na sreću, dala sam joj samo 300 dinara za autobus jer je navodno opljačkana u taksiju. Odbila je da radi, a intuicija mi je govorila da nešto nije u redu – piše u drugoj poruci na Telegramu gde svi koji su došli u kontakt sa Svetlanom apeluju na Beograđane da budu oprezni.

Na Jutjubu postoji i cela emisija posvećena Svetlani u kojoj navodno prevareni svedoče o njenim delima. Među svedocima pojavljuje se i glumica Tatjana.

Izvor: Telegraf.rs

35 uhapšenih širom Vojvodine zbog lukavih Fejsbuk prevara, MUP poziva oštećene da se jave

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

36 Shares
Share via
Copy link