Magazin Poznati

Lazar Ristovski uživa u romantičnoj šetnji sa 39 godina mlađom izabranicom, pao i poljubac (FOTO)

lazar-ristovski-devojka
Foto: Instagram

Glumac Lazar Ristovski je posle razvoda od dugogodišnje partnerke Danice, uplovi u vezu sa Anicom Lazić koja je mlađa od njega 39 godina.

Ta razlika u godinama je šokirala javnost i od tada je predmet raznih naslova jer uvek ovaj par uvek uspe da privuče pažnju.

Ovog puta je mlađana Anica objavila snimak romantične šetnje – ona i Lazar se drže za ruke, hodaju nekim zemljanim, seoskim putem i sve što se vidi jesu njihove senke koje se naginju i ljube i tu se snimak završava, ali stras je očigledna.

Ono što je posebno simpatično i romantično – u kadru je barica koja je u obliku srca pa je to dodatni romantični momenat jer kompoziciono izgleda da im je srce iznad glava dok se ljube.

anica-lazic
Foto: Instagram/anicalazicofficial

Njihova poruka je bila jasna – pesma Željka Samardžića “Prava ljubav godine ne broji” koja je bila muzička podloga ovog romatičnog i stastvenog videa.

Sudeći po njenim storijima ona i Lazar su otišli na odmor jer u prvom storiju se vidi avionski prozor i nebo, pa se može zaključiti da su pobegli iz grada da malo napune baterije.

Međutim, pratioci su ostali iznenađeni zbog ove objave, s obzirom da je ovo prvi put da par javno razmenjuje nežnosti i deli intimne trenutke sa obožavaocima, ali eto, nova godina je…

Glumac Lazar Ristovski potpuno nag pred kamerom u 71. godini

Izvor: Kurir.rs

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link