Horoskop

Lava, Vagu i Škorpiju očekuje pakao od 15. do 21. avgusta, svi planovi padaju u vodu

tuga-i-usamljenost.jpg2 horoskop

Astrološki tranziti u nedelji od 15. do 21. avgusta zagorčaće život pojedinim znacima Zodijaka. Očekuje ih puno frustracija, besa, ljutnje i ograničenja sa kojima ne znaju kako da izađu na kraju, a evo o kojih horoskopskim znacima je reč.

Lav

Ono što će vam u ovoj nedelji praviti probleme je činjenica da ne možete da podnesete mišljenje koje se ne slaže sa vašim.

Za sebe mislite da ste uvek u pravu, što je ove sedmice posebno izraženo, pa ćete svima utrljavati svoje mišljenje na nos više nego inače.

Savet astrologa je da saslušate druge, ali da ih onako zaista čujete. Pokušajte da ljude oko sebe posmatrate kao osobe koje imaju pravo na svoje mišljenje, umesto kao nekoga koga treba da napadate.

Ukoliko uspete da prihvatite tuđa mišljenja, ova nedelja bi mogla da vam bude važna lekcija o tome, da shvatite da su tuđi stavovi jednako vredni kao vaši.

Vaga

Tranzit Saturna će vam ove nedelje doneti mnogo prepreka, čini vam se kao da vam se ispred nosa zatvaraju sva vrata na koja pokucate.

Jednostavno, ništa vam ne ide od ruke, koliko god se trudili i to će vas veoma frustrirati.

Imajte na umu da će takva situacija potrajati samo ove nedelje, te da ćete već naredne imati mnogo bolje ideje kako da rešite neke probleme i obaveze.

Da bi vam period od 15. do 21. avgusta prošao što bezbolnije, pokušajte da budete fleksibilniji u svojim planovima jer ćete neke stvari možda morati da odlažete.

Škorpija

U nedelji od 15. do 21. avgusta 2022. godine, sve što želite je da se osamite, čitate ili uživate u nekim svojim “ritualima” koji vam pomažu da se osećate dobro.

Ali, čini se kao da zvezde imaju drugačije planove za vas, te da ćete morati da odložite te trenutke samovanja.

Ove nedelje očekuju vas stres i anksioznost zbog odbijanja, bilo na privatnom ili poslovnom planu, ali nešto će vas sprečiti da uradite ono što dugo želite.

To će vas uznemiriti i razbesneti, ali savet je da obuzdate svoj temperament kako ne biste rekli ili uradili nešto zbog čega ćete se kajati.

Venera je u Lavu do 4. septembra, evo kakve turbulencije do tad očekuju svaki horoskopski znak

Izvor: Mondo

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

307 Shares
307 Shares
Share via
Copy link