Horoskop Mesečni horoskop

Neka se pripreme Lav, Strelac i Jarac – čeka ih najbolji decembar ikada

cheerful-couple-playing-snow
Foto: gpointstudio / Freepik

Decembar mesec nam se ubrzo približava, a sa njim sigurnim koracima koračamo ka prazničnim danima prepunim euforije i istinske nade da će iduća godina biti bolja nego sve prethodne.

Za neke znakove horoskopa će to sasvim sigurno i biti, a Lavovi, Strelčevi i Jarčevi imaju čemu da se nadaju ovog decembra.

Zvezde nam poručuju da se spremimo za pozitivan protok energije, a neverovatan talas sreće naročito će zahvatiti ova tri pomenuta znaka.

Lav – Na drugom nivou radosti

Lavovi ovog decembra odlaze u neke druge sfere. Ovaj znak imaće osećaj kao da je pronašao izvorište sreće, njenu esenciju, tako da će im se kosmički vrhovi i najslađi vrhunci učiniti kao da su tu, na dohvat ruke.

Ovog meseca ne postoji sila koja im može stati na put, bilo da je reč o ljubavi ili o nekim novim poslovnim projektima. Zato, Lavovi, iskoristite ovaj decembar najbolje što umete i možete.

Strelac – Raspoložen za slavlje

Decembar je za Strelčeve oduvek predstavljao mesec višestrukog slavlja. Ni ovaj decembar neće biti izuzetak, a možda ćete čak osetiti i nalete sreće, euforije, ali i blagostanja i to jače nego ikada ranije u svom životu.

Srećan vam rođendan dragi Strelčevi. Uživajte ovog decembra sa svojim dragim ljudima, a ukoliko niste očekivali neke korenite promene do kraja ove godine, možda su zvezde za vas spremile neko prijatno iznenađenje.

Jarac – Spreman za rođendanski sjaj

Jarčevi polako sumiraju rezultate postignute u ovoj godini, a za kraj ih očekuju pripreme za dane slavlja. Praznično raspoloženje nadovezuje se na rođendanske proslave, tako da osim priprema nemojte zaboraviti i da se opustite, odmorite i uživate.

Uživajte u rođendanima, praznicima i ljubavi koja će vas zasipati na svakom koraku tokom decembra. Ovaj mesec je stvoren po vašoj meri i nemojte propustiti idealnu priliku da stvorite najlepše uspomene koje će vas pratiti čitavog života.

6 horoskopskih znakova tokom 2024. doživeće tektonske promene u ljubavi i braku

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

238 Shares
238 Shares
Share via
Copy link