Horoskop Horoskopski znakovi

6 horoskopskih znakova tokom 2024. doživeće tektonske promene u ljubavi i braku

par ljubavna svadja

U 2024. godini čeka nas veliki broj razvoda i venčanja, a glavni krivac za ovakvo stanje biće čvor prošlosti Ketu, koji je u Vagi do januara 2025. godine.

Kada ulazite u vezu ili analizirate svoj emotivni odnos sa partnerom, važno je zapamtiti da ta osoba prenosi vaš stav prema njemu. Osim toga, čak i negativne scenarije u odnosu podsvesno doživljavate kao prihvatljive, pa je pre nego što stavite tačku na svoj ljubavni odnos neophodno da sami sebi postavite pitanje šta zapravo želite od emotivne zajednice.

Planeta darova Jupiter u 2024. godini prelazi u znak Blizanaca i tokom leta je moguće da ćete upoznati karmičku ljubav koja vam je suđena.

Šest znakova Zodijaka doživeće najdrastičnije promene u emotivnim odnosima tokom 2024. godine:

Ovan

Čvor budućnosti kretaće se kroz znak Ovna, dajući im idealnu priliku da se uzdignu. Ipak, okolnosti iz prošlosti navešće ih na procenu u kojoj meri je njihova postojeća zajednica „sigurna luka“ i nešto na šta se mogu osloniti.

Njihov brak ili dugogodišnja emotivna veza biće na ozbiljnom testu – od 25. marta do 8. aprila, a zatim od 18. septembra do 17. oktobra. Na ove datume, ili će okončati svoju ljubavnu vezu ili ozvaničiti svoj odnos.

Za usamljene Ovnove ovo će biti savršeno vreme za izlaske, s obzirom da Jupiter ulazi u njihov sektor putovanja i učenja, gde će se u junu 2024. spojiti sa Venerom i imati idealnu priliku da upoznaju svoju sudbinsku ljubav.

Vaga

Tokom čitave 2024. godine Vage će analizirati svoje odnose, a zaključci mogu značajno uticati na njihov razvoj i samopoštovanje. Čvor prošlosti je upravo u znaku Vage, što znači da će pripadnici ovog znaka doživeti globalnu transformaciju koju je inicirao njihov partner.

Ključni datum za testiranje odnosa biće Pun Mesec u Vagi 23. marta, a zatim Pun Mesec u Ovnu 17. oktobra. Na ove datume Vage će se ili odlučiti za pauzu, ili će poduzeti ozbiljan korak.

Vage treba da se pripreme za proleće 2024. godine – od 17. do 20. aprila i od 19. do 20. maja mogu sresti životnu ljubav.

Blizanci

Planeta sreće i vladar bračnog sektora, Jupiter,  u 2024. godini ući će u znak Blizanaca. Sudbina će tokom tog tranzita umešati svoje prste, pa Blizanci gotovo izvesno mogu pronaći svoju srodnu dušu. Ta osoba se može pojaviti skoro iznenada i za godinu dana Blizanci mogu odlučiti da ozvaniče svoju vezu sa tom osobom.

Ova osoba može biti starija od njih i vrlo moguće stranac ili osoba koja često boravi u van zemlje. Po zanimanju može biti pravnik, nastavnik, diplomata ili radnik u sektoru kulture.

Za oženjene Blizance septembar će biti ključan, jer pomračenja počinju u njihovim glavnim kućama horoskopa. Već 18. septembra u statusnom sektoru će biti pun Mesec koji može doneti prekid u vezi.

Devica

Pripadnike ovog znaka kosmos i dalje podstiče na transformaciju, kako bi naučili da biraju sebe i svoje prioritete. Zato će ih od 25. marta do 8. aprila pomračenja u sektoru krize i samopoštovanja naterati da preispitaju svoj odnos prema sebi, kao i da promene stavove o ljudima iz njihove najbliže okoline.

Planeta ljubavi, Venera, biće u njihovom čvoru budućnosti od 17. do 20. april i doneće im svetlu romansu!

Inače, odnosi sa ovom osobom mogu se razvijati neverovatnom brzinom, što će im pobuditi želju da to i javno objave do juna 2024.

Sve je vezano za Jupiter, koji vlada njihovom porodicom i bračnim sektorom – on postaje najviša tačka u njihovoj natalnoj karti 26. maja, a pridružiće se Marsu 14. i 15. avgusta. Devičin partner će preduzeti važan korak u razvoju njihove zajednice.

Pun Mesec u Ribama dogodiće se 18. septembra – na taj dan će biti doneta važna odluka (možda će im biti ponuđen brak). Trudnoća je takođe moguća tokom čitave 2024. godine.

Ribe

Tokom 2024. godine univerzum počinje da menja njihov odnos sa partnerom, jer od 18. septembra pomračenja prelaze u njihov znak – promeniće se mnogo toga, a samim tim i njihov pogled na partnerstvo. Osetiće promenu iznutra i jasno će sami sa sobom osvestiti kakav odnos žele.

Ključni događaj će se desiti u trenutku konjunkcije Merkura sa čvorom budućnosti u Ovnu – 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Možda će upoznati osobu svojih snova, ali će svoju romansu u početku po svemu sudeći prkrivati i ona će započeti diskretnom prepiskom.

Ali do mladog Meseca u Devici 3. septembra poželeće da uđu u novi ciklus ljubavi. Za venčane Ribe, u jesen 2024. počinje period bračnih testova – Saturn prolazi kroz njihov znak, primoravajući ih da trezvenije i sa više razumevanja gledaju na partnera.

Stoga, na pun mesec 18. septembra, Ribe mogu odlučiti da prekinu vezu, a 30. septembra potpisati dokumente u vezi sa tim i koji bi ovu odluku ozvaničili.

Strelac

Jupiter, planeta njihovih veza, ulazi u bračni sektor Strelčeva, što će izazvati velike pomake u njihovoj zajednici. Strelčevi koji su u braku mogu upoznati osobu za koju će im se učiniti da ispunjava sve njihove uslove za idealnog partnera, što će ih možda i navesti da okončaju svoju aktuelnu vezu.

Slobodni pripadnici ovog znaka, u roku od 1,5 godine, a počevši od 26. maja 2024. godine, upoznaće osobu koja im je suđena.

Strelčevi moraju biti pažljivi na izlive strasti 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja – to bi mogao biti isti partner.

Poenta je da od septembra 2024. počinju pomračenja u njihovoj karijeri i porodičnom sektoru, što može radikalno da promeni njihov život. Čvor prošlosti će se preseliti u statusni sektor, što će rezultirati ili promenom karijere ili razvodom već u septembru 2024.

Odluku o zajedničkom životu sa novim partnerom mogu doneti već na punom mesecu u Ribama 18. septembra.

Autor: Yulia Lifanova

Ulazimo u haotični period Belog Meseca, nemiri na polju ljubavi i novca do juna 2024.

Čitajte Luftiku na Google vestima

54 Shares
Share via
Copy link