Horoskop Horoskopski znakovi

Lav, Škorpija i Vodolija od 18. maja zračiće moćnom ljubavnom energijom i uživati u romansi

zaljubljeni horoskop

Od srede, 18. maja 2022, romansa leži u činjenici da nam jedan od stalnih tranzita, Mesec u kvadratu Neptuna, daje mogućnost da sanjamo velike snove – sa našim romantičnim partnerom.

Ovo nije uvek slučaj; ne slažemo se uvek oko svega i ponekad to izaziva poteškoće. Kompromis je obično odgovor, a čak i to zahteva snagu.

Ali, od srede ne tražite kompromis jer nije potreban. To je dan kada se vi i vi voljeni jednostavno slažete oko svega, uključujući velike ideje.

Lav

Danas imate sreće u ljubavi jer osećate da vas partner konačno kapira. A u vašoj glavi je mnogo toga da prihvatite, pa kada vas neko konačno razume, to je fenomenalno.

Ono što vas u ovoj situaciji čini srećnim je to što nikada ne nađete ljude koji čak žele da se potrude da vas razumeju, a zbog toga se osećate kao da ne želite da pokušate.

Znate da ste zamršeni i da vaša kreativnost može zastrašiti ljude; videli ste da vaš odnos saa ljudima postaje toliko nesiguran da se bukvalno pokupe i ostave vas, zajedno sa vašim moćnim talentima i sposobnostima.

Ne možete a da ne budete ovako talentovani, ali ste pretrpeli izolaciju zbog svoje sposobnosti da skoro sve radite dobro. Ono što je najbolje je da osoba koju volite prihvati ovo u vama.

Oni vole što ste talentovani i sposobni. Ne stoje vam na putu i ​​ne ugrožava ih vaša neprekidna izvrsnost.

Škorpija

Ono što vas čini tako posebnim u vezi sa ljubavlju koju imate je činjenica da vaša osoba izgleda da želi iste stvari kao i vi, a tek od srede to saznajete.

Kao da vam ovaj dan otvara kapije komunikacije; ali ne samo komunikacije, već one vrste koja omogućava snove i šeme.

Vas dvoje želite više od onoga što se vidi, u vašem zajedničkom životu u vašim životima, kada ste svako za sebe.

I oboje u potpunosti nameravate da podržite snove drugog jer verujete u njih, i oni, u vas. Tako je lep osećaj za oboje da se ne osećate ugroženo zbog toga što druga osoba sanja snove.

Ponekad parovi ne žele da podstiču ideju da učestvuju u stvarima koje nisu zasnovane na parovima, ali vi i vaša osoba se razlikujete u tom pogledu.

Želite da podržavate individualnost jedni kod drugih, a tokom ovog perioda ćete se osećati bezbedno i zdravo, znajući da oni mogu da budu ono što su i da vas vole u ​​isto vreme.

Vodolija

Toliko ste naučili u svom životu i konačno počinjete da shvataate kako su se te lekcije isplatile. Niste uvek imali blažen ljubavni život; u stvari, mnogo ste patili zbog sopstvenog neznanja.

Ali vi ste neko ko insistira na veličini za sebe, a ako to znači da ćete to postići na teži način, neka bude tako.

Nikada nećete razmišljati o svom prošlom iskustvu kao o nečem manjem od savršene lekcije, i lekcije koja vas je dovela do mesta gde ste sada, koje je srećno, zadovoljno i čvrsto uspostavljeno u vezi sa nekim koga volite i poštujete.

Tokom Mesečevog kvadrata Neptuna, vi i vaš partner razgovarate o ovome i o tome koliko vam je vremena trebalo da konačno pronađete jedno drugo i šta ste oboje morali da prođete da biste stigli tamo gde ste sada.

Ovaj razgovor će izmamiti osmehe na vaša lica, zajedno sa određenim osećajem da ste „srećni“.

Ova 2 ženska Zodijaka su miljenice zvezda koje čeka dug život pun ljubavi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.9K Shares
1.9K Shares
Share via
Copy link