Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 2 ženska Zodijaka su miljenice zvezda koje čeka dug život pun ljubavi

srecne devojke

Stručnjaci za astrologiju tvrde da žene koje su rođene u ovim znakovima imaju nešto posebno i da su predodređene da prožive dug i harmoničan život.

Nad jednom od srećnica vlada planeta sreće i obilja – Jupiter, a nad drugom planeta misterije, tame i podsvesti – Pluton.

Ako još uvek nista shvatili o kojim znakovima se radi, evo o kome je reč:

Škorpija

Žene Škorpije odlikuje nesvakidašnja mudrost, veoma su harizmatične i krasi ih posebna energija. Romantični odnos sa Škorpijom predstavlja eksploziju strasti i inteligencije. Odiše seksipilom, ima moćno držanje i uvek zna šta želi.

Pleni svojom energijom sve oko sebe, sva svetla pozornice usmerena su na njih i uvek znaju kako da dođu do onoga što žele. Nežne su i romantične, ali nemaju svi privilegiju da upoznaju tu njihovu stranu. Njihova bezrezervna ljubav pripašće samo onoj osobi koja je to zaista i zaslužila.

Potreban im je neko kome će moći da se otvore i ko će postati deo njihove ličnosti, a pritom zadržati sopstveno „ja“. Kada pronađu ovakvu osobu, Škorpije postaju beskrajno srećne i samouvereno kreću u svetlu budućnost.

Strelac

Žena Strelac je mačka koja hoda sama i najviše od svega joj je stalo do slobode i nezavisnosti. Ona odgovara samo za sebe, svoje postupke i svoje potrebe.

Nije naročito sklona flertovanjima, pa joj je teško da se upusti u ozbiljnu vezu. Da bi osvojili njeno srce morate da prihvatite njen nagon za slobodom i morate da budete oslobođeni svake ljubomore i posesivnosti.

Ona obožava svoju slobodu, uživa u putovanjima, avanturama i promenama. Onaj koji uspe da se nosi sa svim ovim osobinama, shvatiće da pored sebe ima nešto najdragocenije na svetu.

Hirurški precizno isključuju emocije: Ova 3 znaka imaju prekidač na srcu, ništa osećanja, samo razum

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

243 Shares
243 Shares
Share via
Copy link