Godišnji horoskop Horoskop Horoskopski znakovi

Lavovi će u 2020. povući najvažnije životne poteze

Život će biti pun okreta i zaokreta u 2020. godini. Lavovi će biti ispunjeni vitalnošću i energičnošću da ove godine ostvare svoje snove. Ali takođe će biti razboriti i znaće kada treba povući crtu. Bićete otvoreni za isprobavanje nove hrane, nove vežbe za vašu kondiciju i nove veze. Promena posla ili novi posao mogu vas dosta zanimati.

Sveukupno, 2020. će biti lepa godina za Lavove, piše posrtal Lepa i srećna.

Posao

Zvezde vam za 2020. godinu predviđaju da ćete ove godine na poslu biti koncentrisaniji nego ikad do sad. Iako ćete se možda morati baviti većinom dosadnih kancelarijskih stvari, većim delom, vaš posao bi vam trebao biti lak. Međutim, verovatno ćete imati i više posla. Pokušajte da se sprijateljite sa svojim kolegama i nadređenima. Ovo može stvoriti stabilnost u vašem poslu i čak vam pomoći da se istaknete.

Pazite da ne napravite suprotno i stvorite sukob na vašem radnom mestu. To neće biti dobro. Lavovi će ove godine osetiti sklonost da štede svoj novac, radije nego da ga troše. Zbog toga ćete se više usredsrediti na svoj budžet i brinućete se o njemu bolje nego što ste to radili proteklih godina. Iskoristite priliku da zaradite više novca, investirajući u 2020. godini.

2020. dolazi s obrtima i zaokretima kao i bilo koje druge godine, ali to ne znači da će vam biti teško. Većim delom godine verovatno će vam biti lako i ugodno. Iskoristite mogućnosti koje će vam poboljšati život, a propustite one loše. Ove godine susrešćete se sa izazovima u oblastima upravljanja, koordinacije, usmeravanja i saradnje. To je vreme testiranja. Verovatno nećete videti neko napredovanje u karijeri 2020. godine, ali ovaj put izgradnja solidnih temelja koju preduzmete ove godine isplatiće vam se izuzetno sredinom 2021. godine.

Bićete odgovorni i imaćete osećaj odgovornosti za rad i saradnju sa kolegama na poslu. Kasnije u godini, verovatno ćete privući, lično i profesionalno, one koji će biti u vašem životu da vam pomognu u dugoročnim ciljevima. Imate sukobljene potrebe u 2020. godini. Vaša prirodna potreba za razmetanjem i preterivanjem biće suzdržana vašim osećajem odgovornosti. Osećaj odgovornosti narašće do sredine leta, ali nemojte biti samopouzdani.

Ovo je vreme da svoje finansije dovedete u red. O tome zavisi vaša dugoročna budućnost. Vaš fokus biće na kući, zemljištu, vašim korenima, proširenju porodice ove godine. Ako se budete razmetali ove godine, onda će najbolje mesto za to biti obnova ili uređenje vašeg doma. Ova godina je takođe vreme da investirate u svoju dugoročnu budućnost. Loše rukovanje novcem u prošlosti može se i sad desiti i to morate rešiti ove godine.

Ljubav

Za Lavove je 2020. godina promena kada su u pitanju odnosi, bili oni romantični ili ne. Mogu postojati neki problemi u vašem romantičnom životu, ako niste sa pravom osobom ili čak ako ste vi ta pogrešna osoba. Kada se to dogodi, možete učiniti dve stvari: pokušajte da rešite stvari ili da ih odbacite. Ove godine ćete verovatno želeti da znate više o vašem partneru, što bi moglo učiniti da stvari budu više uzbudljive ili grozne, u zavisnosti od toga šta saznate o njima.

Ako tražite novu vezu, verovatno ćete biti srećniji sa nekom vezom bez obaveza nego nekom ozbiljnom. Možda je veza bez žice ono što vam treba ove godine. Nemojte izlaziti sa prijateljima ove godine. To će samo dovesti do problema. Kad su u pitanju vaši odnosi sa porodicom ili prijateljima možda ćete morati da napravite mnoge kompromise ove godine.

Ova 2020. godina neće doneti jednostavne veze. Vi imate potrebu da budete voljeni, cenjeni i obožavani ali čini se da niko to neće činiti ove godine. Kasnićete na sastanke i druženja i platićete cenu za to. Sve do proleća, nije vreme za dugoročne obaveze. Na kraja leta ponovo ćete se vratite na put za ljubav i poboljšane životne uslove sa vašim partnerom ili bračnim drugom. Odnosi će dobiti ton ozbiljnosti i težine na kakav vi niste navikli. To je lekcija o zrelim vezama koju vi treba da naučite. Nije lako lekciju naučiti, međutim, ona će vas osnažiti.

Zdravlje

Lavovi će se 2020. godine osećati impulsivnije nego inače ovih godina. Želećete isprobati nove stvari. Iako je ovo sjajno za vaš um, takođe je odlično i za vaše telo. Verovatno ćete naći zadovoljstvo ako isprobate nove vežbe ili promenite ishranu. Ove je godine posebno važno jesti dobro kako bi se sprečili problemi. A čest problem kod Lavova je njihov nedostatak sna, pa pokušajte da radite na tome, da biste izbegli generalno umor i zdravstvene probleme koji zbog toga mogu da nastanu.

Vaše zdravlje bi moglo biti testirano ove godine, uvodeći vas u neki prinudni režim discipline kada je u pitanju vežbanje kod kuće. Ova godina je dobra za ulaganje u opremu za vežbanje i da je koristite onda što više. Tokom ovog vremena testiranja, potrebna vam je sva energija, izdržljivost i dobrobit koju možete privući.

Otkrićete da ste više zabrinuti za nedostatak smislenih odnosa, karijeru i nedostatak napredovanja, ali sada je vreme da se doda disciplina kada je zdravlje u pitanju i to dugoročno. Povećan nivo zrelosti će rezultirati i doneti vam veliku nagradu. Trebaće vam ovo optimalno zdravlje sve do sredine 2020. godine kada će se stvari olakšati u svim oblastima vašeg života.

Rak, Jarac i Bik su najgori muški partneri, a život sa njima je totalni košmar

Čitajte Luftiku na Google vestima

507 Shares
507 Shares
Share via
Copy link