Horoskop

Kvadrat Meseca i Jupitera uticaće na 3 znaka da promene emotivni status i stave tačku na staru ljubav

momak-devojka-par-romansa

Kvadrat Meseca i Jupitera podstiče nas da obratimo pažnju na određene stvari, da primetimo ono na šta smo se pravili da ne postoji, da vidimo nedostatke kod sebe, ali i u odnosima s drugima. Ovaj tranzit će posebno uticati na partnerske odnose kada će mnogi primetili da u njihovoj vezi mnogo toga ne funkcioniše kako treba.

Mesec u kvadratu s Jupiterom pomoći će nam da zamislimo budućnost shvatimo da li sa voljenom osobom želimo da ostanemo ili ne. Evo na koje znake će kvadrat Meseca i Jupitera najviše uticati!

1. Ovan

Već neko vreme znate da treba da radite na svojoj vezi. Vi volite partnera, ali osećate da nešto predugo nije u redu. S obzirom da je vaša veza izgrađena na poverenju i ljubavi, oboje ćete se dobro povezati sa moćnom transformativnom energijom koja dolazi sa kvadratom Meseca i Jupitera.

Pomoći će vam da pokrente razgovor koji dugo odlažete i da što jasnije iznesete činjenice i problem koji vas muči.

Oboje želite da ova veza funkcioniše, ali da biste u tome uspeli, morate da izgladite stvari koje vam smetaju, osobine koje vas kod druge osobe iritiraju, ali se lako mogu popraviti.

2. Lav

Toliko ste dugo bili u stanju poricanja da niste shvatili koliko je vaša veza otišla nizbrdo. Mislite da ako ne obratite pažnju na probleme, sve će prividno ostati savršeno u vašem umu, iako apsolutno znate da se stvari raspadaju.

Iskoristite kvadrat Meseca i Jupitera da otvoreno kažete voljenoj osobi da je vreme za razgovor! Ona će verovatno biti iznenađena, ali i srećna što se konačno primetili da nešto ne štima.

Saslušajte šta vaš partner govori i budite otvoreni za ideju da je promena dobra i spremni da je primenite.

3. Vodolija

Stvari se moraju promeniti i to sada! Ako želite da ostanete pored partnera, ili ćete nešto uraditi ili je razlaz neminovan.

Mesec u kvadratu sa Jupiterom pomoći će vam da se odlučite za promenu! Znate i sami da umete da budete impulsivni, ali i da ne možete ljude tek tako da odbacite.

Radili ste to u prošlosti i jedino što ste dobili je usamljenost i kajanje.

Tokom Mesečevog kvadrata sa Jupiterom shvatićete u potpunosti kako je osoba sa kojom ste u vezi vredna truda i da ona i dalje želi isto. Stoga niste jedini koji treba da se potrudite!

Ova 4 znaka do 11. septembra staviće tačku na svoju vezu ili brak, bez gledanja unazad i bez kajanja

Izvor: Alo

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

159 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap