Lifestyle Magazin

Sara je 18-mesečnoj bebi kupila punu sobu igračaka i poručila:”Nemojte me mrzeti” (VIDEO)

igračke
Foto: Preuzeto sa Ona.rs

Teško je odoleti onim okicama u prodavnici igračaka koje vas čežnjivo gledaju u nadi da ćete im uslišiti želju, iako znate da će i ta nova ljubimica imati vek trajanja u igri verovatno koliko i treptaj tih istih okica. Ipak, jedna mama, čini se, osigurala je da njena mezimica ne poželi ništa više iz prodavnice igračaka, kupivši pregršt božićnih poklona samo za nju.

@sarahbouasker

Please no hate, my baby is my miracle and I’m lucky to have her so I will buy her what I want to buy her. #fyp #foryoupage #christmashaul #christmas #GenshinImpact32 #trending #chdwarrior #chd #myworld #daughter

♬ It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas – Perry Como & The Fontane Sisters

Nakon videa na TikToku u kojem je prikazala igračke koje je kupila za svoju 18-mesečnu bebu Alaju, mama Sara Mur pokrenula je debatu među roditeljima, piše Ona.rs.

Iako bi većina dece verovatno bila presrećna da dobije toliko poklona, neki su ukazali na to da bi se 18-mesečno dete moglo osećati “preplavljeno” tom količinom.

– Moja beba je moje čudo i srećna sam što je imam pa ću joj kupiti ono što želim da joj kupim – rekla je Sara.

Neki od poklona uključuju niz trenutno najpopularnijih igračaka, slagalica, kompleta figurica, knjiga, plišanih igračaka, markera, personalizovani ranac, potrošačku korpu i kasu.

Tu je i igračka toster i svima dobro poznat voz iz animirane serije “Tomas i drugari”.

U drugom video-snimku, Sara je detaljnije snimila još poklona koji su, kako se da primetiti, namenjeni deci starijeg uzrasta.

Video je od tada prikupio neverovatnih 779.000 pregleda, a mnogi korisnici društvenih mreža, prvenstveno roditelji, u komentarima su podelili svoje mišljenje:

“Ništa me ne nervira više od toga da roditelji moraju da objašnjavaju zašto rade neke stvari za svoju decu”, glasio je jedan.

“Ona je veoma srećna mala dama. Razmaziću naše dete kada budem imala sreće da zatrudnim”, bio je drugi.

Bilo je tu još komentara koji su podržali njen postupak i želju da ulepša svojoj devojčici praznike na najlepši mogući način. Tada su se uključili ljudi koji su osudili njen čin, ali i oni koji su delili racionalne savete:

“Shvatam, zaista razumem. Ali jako puno igračaka može biti tako previše za jedno dete i ako nemate dobru rotaciju igračaka, biće samo haos”.

Na to je Sara odgovorila: “Definitivno imam plan rotacije, ovo sve neće biti otvoreno odjednom”.

Izvor: Ona.rs

„Najkul mama“ izvukla ćerku (5) iz obdaništa da bi je odvela na farbanje: „Ovo je predivna uspomena“

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
60 Shares
Share via
Copy link