sta_promeniti_u_novi_sad
Foto: Aleksandar Milutinović
Lifestyle Vesti Novi Sad

Kuda će Novosađani za Prvi maj?

Gde će Novosađani ove godine ići za Prvi maj? Neki će ipak ove godine ostati kod kuće s obzirom na to da na isti dan pada i Uskrs. Istraživali smo gde možete provesti 1. maj ukoliko se ipak odlučite za boravak na svežem vazduhu i u prirodi.

Primetili smo da je ove godine nešto slabija ponuda u odnosu na prethodnu. Nema toliko ogranizovanih događaja kao 2015. godine, ali to Novosađane neće sprečiti da se sami organizuju i da s društvom odu u prirodu ili na vikendicu.

Jungle Island Festival

jungle-festival
facebook

Jungle Island Festival je mesto na koje možete da odete kada želite da pobegnete od svakodnevnice i istražujete divljinu sa svojim prijateljima, dok slušate zvukove vaše omiljene muzike, a ove godine će trajati od 30. aprila do 2. maja. Na ovom festivalu moći ćete da uživate u zvucima Trance i Techno muzike. Kako neki ne slušaju oba pravca, karte se mogu kupiti i samo za jedan dan po ceni od 700 dinara. Ukoliko neko želi dvodnevnu kartu, cena je 1.200 dinara. U cenu karte uračunat je i prevoz od Čarde Mačak do ostrva i nazad. Za one koji žele posete festival samo na dnevnoj žurci 2. maja, karte će se posebno naplaćivati.

Prvomajsko terensko jahanje

jahanje-prvi-maj
Facebook

Ranč Dobro prase od 30. aprila do 3. maja organizuje prvomajsko terensko jahanje za dve osobe (mogu biti i totalni početnici) a ono obuhvata jahanje stazom dužine oko 6km. Tokom jahanja se obilazi vidikovac sa koga se pruža predivan pogled na Dunav i Novi Sad, jaše se delimično kroz šumu i stiže do popovičkog jezera. Po dolasku se dobija kratka obuka. Oprema za jahače je obezbeđena (kaciga i pancirni prsluk). Na jahanje se ide u pratnji instruktora.

Raspoloživi termini:
subota 10-12h i 15-17h
nedelja 10-12h i 15-17h
ponedeljak 10-12h i 15-17h
utorak 10-12h i 15-17h

Cena ove avanture za dve osobe je 3.500 dinara, a potrebno je rezervisati željeni termin.

Prvi maj na Fruškoj gori

fru-avantura-deca
Foto: Milenko Stanković

I ove godine su organizovani različiti izleti iz Beograda ili Novog Sada koji uključuju obilazak manastira, degustaciju vina i muzičko-zabavni program. Polazak iz Novog Sada je kod Autoturist-na agencije u Katoličkoj porti, cena je 1.500 dinara, a prijavu treba popuniti do 27. aprila.

Više o najlepšim prolećnim fotografijama Novog Sada

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share