Magazin Srbija

Jagodinka poklanja bogato imanje u predivnoj prirodi, uz tek 1 fenomenalan uslov (FOTO)

imanje-priroda
FOTO: PRIVATNA ARHIVA/USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/BLIC.RS

Ukoliko ste nameravali da živite u seoskom ambijentu i prirodi okruženi životinjama sada imate idealnu priliku i da započnete novo poglavlje u vašem životu.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je nesvakidašnji oglas u kom se traži osoba ili par koji je voljan da se preseli na imanje smešteno u prirodi Pomoravskog okruga gde će se brinuti o svim životinjama koje se nalaze na njemu.

Ono što još stoji u opisu oglasa kao obavezan uslov za one koji žele da se jave na konkurs jeste da treba da vole životinje, a naročito pse, kao i da žele da žive u prirodi. Još jedan važan uslov koji se navodi je vozačka dozvola.

Da nije u pitanju nikakva prevara, već da se radi o stvarnom oglasu, za Blic je potvrdila Anita Đukić, predsednica Udruženja “Kućica za spas”, koja je objasnila da je oglas raspisala žena koja godinama radi u inostranstvu i nema vremena da se stara o životinjama, te zbog toga ustupa svoju kuću na življenje nekom ko bi bio ozbiljan i odgovorno brinuo o svim životinjama.

– Veliko je imanje i tu ima oko pedesetak pasa, zatim tu su zečevi, mačke… zato je potrebno da osoba zaista voli životinje i da ima iskustva u radu sa njima. Svi psi su kastrirani i vakcinisani i zaista su divni. Kuća se nalazi u selu između Ćuprije i Jagodine i tu je jako lepa priroda, i ko je zainteresovan za oglas može najpre da piše nama na adresu kucicazaspas@gmail.com, a mi ćemo ga zatim povezati sa vlasnicom imanja – kaže Đukić.

imanje-pas
FOTO: UDRUŽENJE “KUĆICA ZA SPAS” / SCREENSHOT

Ona objašnjava da će se kandidati dalje o svim detaljima dogovarati konkretno sa vlasnicom, ali ističe da neophodan uslov, posedovanje vozačke dozvole je zbog toga ukoliko se neki od pasa razboli, da bi mogli brzo da stigu do veterinara.

Anita Đukić je objasnila da je vlasnica ovih divnih životinja podnela dokumentaciju za osnivanje prihvatilišta, i da je platila sve takse za to, ali s obzirom da je na relaciji Srbija – inostranstvo, trebaće vremena da se to završi.

Imanje-guska
FOTO: UDRUŽENJE “KUĆICA ZA SPAS” / SCREENSHOT

– U svakom slučaju, ako ste osoba koja želi da živi u prirodi sa životinjama i spremna je na preokret, pišite nam. Nikad se ne zna šta sve život moze doneti – stoji u oglasu.

Izvor: Blic.rs

Novi dom u živopisnom srpskom selu može biti vaš za samo 5.000 evra

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

124 Shares
124 Shares
Share via
Copy link