Magazin

Sestra nestale Ksenije: Njen momak nije video da skače s Varadinskog mosta

ksenija-lukic
Foto: Facebook

Sestra Ksenije Lukić (30) iz Sremske Mitrovice, koja je nestala u noći između subote i nedelje, a za koju se sumnja da je skočila sa Varadinskog mosta, rekla je za Telegraf.rs da je porodica nestale devojke duboko pogođena.

Kako navodi, razlog tome su navodi da je momak nestale devojke gledao kako ona pada u reku, to jest da se tragedija odvila pred njegovim očima.

– To nije istina – demantovala je ističući da se Ksenija i dalje vodi kao nestala, te da se ne može tvrditi da je skočila s mosta ili da nije među živima:

– Objavili smo informaciju o nestanku da bismo je pronašli. Ne da se neko šegači s našim bolom.

Kako je rekla, porodica je pokušala da je dobije na telefon, međutim, bez uspeha. Dodaje i da se ranije nije dešavalo da nestane.

Kako smo juče pisali, Ksenija se vodi kao nestala od ranih jutarnjih sati 27. februara. U vreme nestanka bila je sa momkom, koji je Srbin, ali živi u Londonu.

Ovoga puta bio je u poseti. Kako su iz porodice kazali za naš portal, sumnjaju da je nestanku prethodila rasprava između njih dvoje.

Kako smo prethodno saznali, momak je krenuo za nestalom Ksenijom, ali ju je na Varadinskom mostu izgubio iz vida.

Prema sestrinim rečima, ronioci su na terenu već drugi dan, ali porodica nije dobila nikakve dodatne informacije o njihovoj potrazi.

Ksenija nestala u Petrovaradinu, posvađala se sa dečkom pa pobegla, porodica u strahu

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
158 Shares
158 Shares
Share via
Copy link