Magazin Srbija

Snajka ošamarila svekrvu na krštenju u Priboju, ujaku razbijen nos, zbog haosa reagovale 2 marice

Policija na mestu nesreće
Foto: Oliver Bunić/Ringier

Prava drama odigrala se u Priboju, gde je upriličeno slavlje zbog krštenja, a epilog se danima prepričava. U opštini na Limu, kažu, nikad se nije desilo nešto slično.

Da nešto nije u redu videlo se kada je otac deteta koje se krstilo krenuo da napusti slavlje, a onda je sve kulminiralo kada je njegova žena, preciznije snajka porodice napala svekrvu.

– Tu su međuljudski odnosi očigledno odavno narušeni. Snajka je prišla do svekrve iz sve snage joj lupila šamar i polila vinom. Svi gosti su ostali, pa malo je reći, zatečeni prizorom koji su videli. Nakon toga se vratio sin i stao na stranu svoje žene, takođe napao majku – prepričavaju za RINU Pribojci.

Nakon što je snajka napala svekrvu, na veselju je nastao pravi karambol i više se nije znalo ko koga tuče. Na lice mesta odmah su došli pripadnici policije i ekipe Hitne pomoći.

– Dve marice su razvozile razjarene goste. Najgore je prošao snajkin ujak kom je razbijen nos, a jedna gošća morala je čak i da prenoći u bolnici zbog zadobijenih povredna jer je u čitavoj toj gužvi pala niz stepenice i slupala se – kaže izvor upućen u situaciju.

Izvor: RINA

Ruke, noge i stolice letele na sve strane u kafanskoj tuči 80 UFC boraca (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

257 Shares
257 Shares
Share via
Copy link