Magazin

Radim do 20 časova, žurim da preselim dete i samo neka mi neko posle kaže da sam razmažena

kristina-kovac
Foto: Instagram

Kristina Kovač, muzičarka koje je pre nekoliko meseci otišla u Švedsku i na Tviteru redovno deli iskustva iz Stokholma, koji je sada njena adresa, poslednjom objavom je objasnila kako izgleda njen život u inostranstvu.

Kristina je bila iskrena o tome koliko joj nedostaje porodica, kako joj je teško na poslu, ali da je i pored toga, “daleko od trošenja dragocenog vremena” u Srbiji u koju, sudeći po objavi, ne planira da se vrati, već će i porodicu uskoro preseliti u Stokholm.

“Znate šta, ja sam bre super. Došla sam u Stokholm bez igde ikoga, bez posla i bliskih prijatelja, i evo me 4 meseca kasnije, vraćam se sa posla u 20h, mrtvosana jer sam imala tesan rok za neki data collecting i labeling koji radim bez dana iskustva u IT industriji. Jedina veza – višegodišnji rad sa muzičkim softerima. Evo me, spucala iks fajlova za 5 dana, i to sve u PMS-u, idem da spavam pa ujutro nazad u ofis. Dete mi krenulo u peti razred u Beogradu, bez mame, čovek mi vene u odvojenosti, Micka molim boga da ne capne u međuvremenu babica moja petnaestogodišnja slatka… Žurim, žurim da dostignem mesečni budžet da preselim dete… E pa, samo jos jednom neko da mi krene sa onom pričom – razmažena, sve na tacni oduvek, samo se nešto žali.”, napisala je Kristina na Tviteru, prenosi Nedeljnik.

“Put koji sam prešla i koji svakodnevno prelazim je težak. Dugo sam ga planirala i radila na tome da ga ostvarim. Znam zašto sve to, za koga i protiv čega. Stičem nova saznanja o sebi i svakim danom sam sve bliže zarivanju lica u Tarin vratić… Ovde. Daleko od psihološkog eksperimenta u kom živimo poslednjih iks godina, daleko od trošenja dragocenog vremena i energije na pokušaj dostojanstvenog zivota pod tuđom dijagnozom. Ne dam bre, ni dan više”, napisala je Kristina Kovač.

Šta nije u redu sa nama kada ismevamo i ljude koji traže pošten posao?!

PARTNERI SAJTA


1K Share
1K Share
Share via
Copy link