Magazin Poznati

Srpkinja ukrala srce čuvenom Betmenu, holivudski zavodnik promenio veru zbog nje (FOTO)

Foto Printscreen/Youtube/BlackView HD

Na premijeri filma „Amsterdam“ u Londonu, slavni holivudski glumac Kristijan Bejl pojavio se, kao uvek, u društvu svoje supruge – lepotice srpskog porekla, Sibi Blažić.

Blažić je poreklom Beograđanka, a u braku s glumcem je već 22 godine. Imaju dvoje dece. Ona je rođena kao Srboslava Blažić 14. aprila 1970. godine u Čikagu.

Njeni roditelji, Slobodan Blažić i Nadežda Topalski, rođeni su u Beogradu. Venčali su se na Vračaru pre nego što su se preselili u SAD.

Sibi se udala za Kristijana 29. januara 2000. Zanimljivo je da su njoj dvoje tada pobegli u Las Vegas gde je dvojnik Elvisa Prislija vodio ceremoniju venčanja.

kristijan-bejl-sandra
kristijan bejl Foto: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Bejl je u Ameriku došao sa ocem iz Velsa, nakon što su mu se roditelji razveli. Tata mu je navodno bio veliki manipulator pa je zbog njega Kristijan izgubio kontakt s majkom i sestrama. Nakon smrti oca, shvatio je da mu je potrošio većinu novca koji je zaradio, a Bejl je izgubio veru u ljubav i brak pa je zaključio da se nikada neće ženiti. Međutim, lepa Srpkinja je promenila sve.

Zbog ljubavi je zaratio s majkom Dženi i sestrom Šaron, a povod tome navodno je bilo to što je njegova majka ružno govorila o Sibi, piše Jutarnji.

Izvor: Zadovoljna.rs

Glumačku divu otac silovao, a muževi je ubijali od batina, tragičan život “boginje ljubavi”

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
114 Shares
114 Shares
Share via
Copy link