Magazin Svet

Krezavi momak sredio zube, sad svetle u mraku i izgledaju kao dirke klavira (VIDEO)

Dastin zubi
Foto: Printscreen / dustinjotv

Svaka osoba koja ima problema sa zubima zna da su u pitanju tantalove muke – bolovi, stalni odlasci kod stomatologa, operacije koje neretko znaju da se zakomplikuju, a loši zubi često utiču i na brojne druge zdravstvene probleme u organizmu.

Pored neredovne i loše higijene, na zdravlje i lep izgled zuba utiču i neke loše navike poput pušenja, nedostatak kalcijuma i nekvalitetna ishrana, a po najviše – genetski faktor.

Kada zubi propadnu, mnogi se odlučuju na stavljanje implanata ili veštačke vilice (u zavisnosti koliko zuba fali), ali veoma je bitno da za takav zahvat izaberete kvalitetnog stomatologa, kako ne biste bili neprijatno iznenađeni svojim osmehom nakon intervencije.

Blistavo beli zubi koji „sijaju u mraku“

Upravo se jedan mlad momak iz Nemačke, po imenu Dastin odlučio da svojim zubima da nov sjaj, međutim nije mogao ni da sluti da će njegov zubar „malko“ preterati u tome.

Dastin je na društvenoj mreži TikTok postavio snimak pre i posle stomatološke intevencije, piše Mondo.

Na prvom delu snimka pozira sa vilicom koja je u izuzetno lošem stanju – vide se stari, požuteli i sada već isturpijani zubi, kako bi bili spremni za promenu.

Međutim, na drugom delu snimka možete ostati bukvalno zaleslepljeni ukoliko ne koristite naočare za sunce, jer njegovi blistavo beli zubi izgledaju kao da sijaju u mraku!

@dustinjotv

Vorher nachher. ?🦷#fyp

♬ love on the brain sped up – xxtristanxo

Stručan stomatolog zlata vredan

Šalu na stranu, vidi se da je zubar odradio posao i Dastin svakako bolje izgleda, ali su njegovi novi zubi vidljivo veštački i previše beli, kao i da odudaraju od njegove proporcije vilice.

Očito da je odabrao ne baš previše stručnog stomatologa, pa momak pomalo liči na karikaturu kad se nasmeje, pošto mu zubi toliko šljašte, da su ih neki uporedili sa LED svetlima.

„Izgledaju kao žvakaća guma. Neka hvala!“, „A meni liče na bele dirke na klaviru“, komentarisali su ljudi, dok ga je jedan uporedio sa poznatim glumcem, Džimom Kerijem kad je glumio u filmu „Maska“ sa veoma sličnim izraženim i belim zubima.

Izvor: Mondo

Zvali su je „žena sa konjskim zubima“, prošla je golgotu, a onda zlobnicima zapušila usta (VIDEO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
Share via
Copy link