Magazin

Oglasio se otac jednog od dečaka koji su maltretirali vršnjaka u Kraljevu: Dete nismo ovako vaspitali!

kraljevo tuča
Printscreen / Collage

Nakon objavljivanja snimka vršnjačkog nasilja iz Kraljeva koji je uznemirio Srbiju, oglasio se otac jednog od trojice dečaka koji su maltretirali vršnjaka.

On je u objavi na svom Fejsbuk profilu poručio da je nakon što je video snimak na kojem trojica dečaka tuku jednog, svog sina samoinicijativno odveo u policiju, kao i da je posetio oca povređenog dečaka.

-Dragi moji fb prijatelji, drugari, poznanici i neznanci. Da se ovako javno oglasim svima kao svestan roditelj. Sve što pišete, razumem i revolt i ljutnju i bes. Slažem se sa vama. Situaciju nisam prepustio da se kako kažu “zataškava” već dete u auto i pravac u policiju. Ja nisam nikakav inspektor niti direktor. Običan građanin ovoga grada. Sva su deca ravnopravna pa tako i moje. Pogrešio je i zato će odgovarati kako procene nadležni organi. Da Vas obavestim. Posetio sam i oca povređenog dečaka kao civilizovan svet i pružio mu ruku podrške, saosećanja, pomoći kakva god bila. Ne branim se, niti bežim od odgovornosti. Dete nismo vaspitali na ovaj način – piše u objavi ovog muškarca.

otac-decaka-objava
Objava oca na Fejsbuku

Podsetimo, kako se sumnja ovaj incident se dogodio 25. oktobra ove godine na gradskoj terasi u Kraljevu. Događaj nije bio prijavljen policiji, ali odmah nakon što je video snimak počeo da kruži društvenim mrežama, pripadnici MUP-a preduzeli su sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i brzim i efikasnim radom identifikovali i pronašli trojicu maloletnika.

Lošmi Panda o vršnjačkom nasilju: Promenio sam 3 škole, mučili su me jer sam bio debeo

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

3.2K Shares
3.2K Shares
Share via
Copy link