Magazin Srbija

Kragujevčanka otkrila da je ljubavnik vara, pa pozvala muža da ga prebije

preljuba

Pre godinu dana Kragujevcom se prolomila jedna nesvakidašnja ljubavna afera, čiji su akteri zbog diskrecije u medijima ostali anonimni. Priča o ovom neobičnom ljubavnom četvorouglu ravna je najboljem scenariju za komediju.

Epilog drame u Kragujevcu bila su izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, krivične prijave i bruka. I danas se Kragujevčani upoznati sa ovim slučajem sećaju svih detalja iz nesvakidašnje afere u naselju Pivara.

Medicinska sestra, rodom iz Bosne, koja se udala u Kragujevcu, možemo reći glavni je lik ove priče.

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik „vara“ sa drugom ženom. To je, teško podnela, pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije nevernog narodski rečeno- prvog švalera!

– Na njegovu sreću on nije čuo telefon, zato što je bio u kafani – govorio je izvor iz policije koji je radio na ovom slučaju.

Onda je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao nastao je haos. Suprug je zadobio snažan udarac pesnicom u glavu, zbog čega mu je zatvoreno oko i ostala mu je ogromna masnica.

Međutim, muž je onda uzvratio i tako prebio ljubavnika da mu je izbio četiri zuba, a sebi u tuči polomio šaku. U trenutku kada je stigla policija oni su se još makljali. Svi su privedeni, a suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje.

Brak se raspao, a po svemu sudeći usledio je dug i neprijatan sudski spor.

Izvor: Blic

Paćenica, kuva mu ručak i izuva cipele kad stigne iz kurvanja

206 Shares
206 Shares
Share via
Copy link