Koronavirus Srbija

Predsednik opštine zabranio proslave i okupljanja, pa napravio žurku u svojoj kafani

Ako ćete u provod, onda nemate gde nego u predsednikovu kafanu!

U Bogatiću je tako.

Predsednik opštine Bogatić i funkcioner SNS Milan Damnjanović je u četvrtak 12. novembra uveo vanredno stanje u svojoj opštini. Samo dan nakon toga, u petak,  organizovana je žurka u njegovoj kafani. Evo i video:

Oni željni provoda, tako, nisu imali kud u petak uveče, nego da se upute u kafanu Avlija, koja je u vlasništvu porodice predsednika opštine, piše Mačva zdravog razuma.

Veselje je dokumentovano video snimcima i fotografijama na kojima se jasno vidi kako su prekršene sve epidemiološke mere i preporuke.

Samo dan pre organizovanja ove žurke, Damnjanović je na teritoriji svoje opštine uveo vanredno stanje zbog nepovoljne epidemiološke situacije, te zabranio organizovanja bilo kakvih svečanosti i zabavnih manifestacija u zatvorenom, ali i u otvorenom prostoru. Zabranio je i okupljanje više od 5 lica ukoliko se ne može obezbediti fizička distanca od 2 metra.

Ali to su pravila za narod, izgleda. Ne i za predsednikovu familiju i prijatelje.

Korona žurka u Bosni: Ministar, lekari, dekan i pevači slave rođendan šefu hirurgije

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

181 Shares
181 Shares
Share via
Copy link